De voordelige Google Chromecast is nu nog goedkoper

Deals Jeroen Kraak 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Elke dag houden jouw vrienden van WANT het internet in de gaten op zoek naar de beste aanbiedingen. Vandaag haal je de Google Chromecast bij Mediamarkt voor een flink lagere prijs binnen dan dat je bent gewend.

De Google Chromecast is een van de beste gadgets die je in je huis kunt hebben. Je hangt ‘m aan je televisie en je krijgt er daardoor flink wat opties bij. Het is dan ook het ideale apparaatje om je computer of telefoon met je tv te verbinden. Bij Mediamarkt is die nu nog voordeliger.

Google Chromecast onmisbaar voor je televisie

Dit apparaatje bij Mediamarkt is natuurlijk compatibel met Android TV. Zo gebruik je alle favoriete apps op je televisie. Of het nu Netflix, Amazon Prime, HBO Max of Disney+ is, met de Google Chromecast zie je al jouw favoriete streamingdiensten. Daarnaast verbind je makkelijk YouTube, waardoor je bijvoorbeeld met vrienden een eigen playlist kunt maken en video’s via jouw smartphone eraan toevoegt.

Naast het kastje krijg je ook een afstandsbediening geleverd, waardoor je makkelijk navigeert op het scherm. Tevens zit er ook Google Assistent-ondersteuning in de afstandbediening, waardoor je opdrachten kunt geven met jouw stem. Overigens is dat ook makkelijk te doen met de Google TV-app op je smartphone.

Het model van de Google Chromecast dat bij Mediamarkt in de aanbieding is, heeft 1 GB werkgeheugen en levert Full HD-beeld op je scherm. Daarnaast ondersteunt het ook Dolby Vision en Atmos, HDR en HLG.

Nu goedkoper bij Mediamarkt

De Google Chromecast sluit je heel makkelijk aan op je televisie. Het enige wat je hoeft te doen, is dat je na de levering van Mediamarkt het apparaat in de HDMI-aansluiting van je televisie plugt. Daarna de stekker in het stopcontact en klaar is Kees.

Google Chromecast Mediamarkt
Je stopt ‘m heel makkelijk in je televisie. (Afbeelding: Google)

De Google Chromecast is normaal gesproken met een bedrag van 39,99 euro al niet heel duur, maar nu is deze nog voordeliger. Bij Mediamarkt betaal je deze week maar 31 euro. Daarvoor kun je ‘m echt niet laten liggen.

Lidl, Aldi, Action en Kruidvat geven grote korting op deze 10 gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen