Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 22 mei 2019

Deze Google-dienst lijkt stilletjes offline te zijn gehaald

Met My Case was het voor Google Smartphone gebruikers mogelijk om een geheel eigen ontwerp hoesje in te sturen en vervolgens ook te laten printen. Het lijkt er nu echter op alsof Google deze dienst stilletjes heeft stopgezet. Dit omdat de bijbehorende pagina niet meer actief lijkt te zijn.

Google My Case program

Een van de dingen waarover het meest gediscussieerd wordt als het gaat om smartphones is het design dat ze meekrijgen. Aangezien dit echter een gebied is waarop smaken nou eenmaal verschillen zou het in theorie geen gek idee zijn om mensen zelf hun hoesje te laten ontwerpen. Google My Case maakte destijds werk van dit idee. Al lijkt het er nu op dat deze service niet meer beschikbaar is.

Met Google My Case was het mogelijk om zelf een hoesje voor je smartphone te ontwerpen. Gebruikers konden hiermee namelijk een eigen afbeelding uploaden en deze laten printen. Gezien het feit dat de betreffende pagina hiervoor offline gehaald lijkt te zijn vrezen we dat de deze dienst nu echter verleden tijd is.

Desondanks heeft Google er nog niet officieel over bericht. We zijn daarom erg benieuwd of we er nog wat van zullen horen. Mocht jij het  jammer vinden dat deze dienst niet meer actief is, wees niet getreurd. Er zijn nog genoeg andere partijen waar je een eigen hoesje kunt laten printen.

Google Pixel 3a

Vermoedelijk heeft het verdwijnen van Google My Case te maken met de komende Pixel 3a en de 3a XL smartphone toestellen. Oplettende mensen hebben namelijk gezien dat de My Case pagina kort na de aankondiging van deze toestellen offline ging. Het zou zomaar kunnen dat het bedrijf zich vanaf nu enkel daarop wil focussen.

Google Pixel 3a lite

Deze nieuwe modellen zullen in het wit, zwart en paars verkrijgbaar zijn. Meer over Google Pixel en haar varianten is te vinden in dit overzicht.

Reageer op artikel:
Deze Google-dienst lijkt stilletjes offline te zijn gehaald
Sluiten