Google geeft informatie prijs over nieuwe Marvel-film uit Phase 4

We wachten allemaal op Phase 4 van het MCU. Toch lijken er nu al spoilers te zijn over de nieuwe Marvel blockbuster.

Nog een paar weken en dan kunnen we eindelijk gaan genieten van de eerste stappen in het MCU Phase 4. Door COVID-19 zijn er veel films uitgesteld, waaronder verschillende Marvel-titels. Daardoor zijn flink veel titels allemaal opgeschoven naar achteren.

WandaVision als eerste in het MCU Fase 4

De serie WandaVision op Disney Plus lijkt echter het begin te zijn van een nieuwe periode van Marvel-films.

WandaVision lijkt namelijk een aantal bijzondere Marvel-connecties te hebben met volgens de geruchten een van de belangrijkste films in het begin van het MCU Phase 4: Doctor Strange. Google heeft daar nu onbedoeld een schepje bovenop gedaan, meldt BGR.

Doctor Strange is de toekomst voor Marvel

Volgens Marvel Chief Creative Officer Kevin Feige komen er in de nieuwe Doctor Strange-film verschillende onverwachte karakters. Die kun je ook verwachten bij de titel van de film: Doctor Stange in the Multiverse of Madness. Door middel van het Multiverse kunnen er makkelijk verschillende nieuwe personages worden geïntroduceerd.

De Multiverse is niets nieuws voor Marvel-films. Zo zagen we de Multiverse al eerder in de Ant-Man films en kennen we het natuurlijk ook van de Spider-Man franchise.

Overigens gaan er nog veel meer geruchten over de nieuwe Doctor Strange-film. Zo gaan er ook geruchten dat karakters als Wolverine en Deadpool geïntroduceerd worden in het MCU van Marvel.

Verrassende namen

Google geeft nu onverwacht meer duidelijkheid. Zij hebben de gehele cast van de film bekendgemaakt, waardoor we al wat meer weten. We zien een aantal bekende en bijzondere namen: Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff), Rachel McAdams (Dr. Christine Palmer), Tom Hiddleston (Loki), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Benedict Wong (Wong) en Tilda Swinton (The Ancient One).

Cast Doctor Strange Marvel
De mogelijke cast. (Afbeelding: Screenshot Google)

Er staat echter ook de naam in van Ryan Reynolds. Hij speelt natuurlijk Deadpool, wat er dus inderdaad op kan wijzen dat hij naar Marvel’s MCU komt. Ook Toby Maguire en Andrew Garfield staan op de lijst. Beiden worden ook genoemd in de nieuwe Spider-Man-film die nog moet uitkomen.

Nog even wachten op Marvel

Toch zegt dit natuurlijk niet alles. Het kan zijn dat Google inderdaad meer weet, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand gewoon een fout heeft gemaakt. De film staat voor 2022 op de planning.

Reageer op artikel:
Google geeft informatie prijs over nieuwe Marvel-film uit Phase 4
Sluiten