Mark Hofman
Mark Hofman Home 10 okt 2018

Bestel de Nederlandse Google Home nu bij MediaMarkt

Sinds 2016 weet Google Home Amerikaanse huishoudens simpeler en slimmer te maken. Het helpt je met het beantwoorden van vragen, geeft informatie, komt met nieuws en nog veel meer. We zijn daarom ook erg blij dat Google Home vanaf nu ook in het Nederlands te koop is. 

Eindelijk in het Nederlands

Google is naast de welbekende zoekmachine, tegenwoordig ook uiterst aanwezig met haar tablets en smartphones. Ook de Chromecast weet de afgelopen jaren menig huishouden te vullen met een sterk staaltje techniek. Maar er ontbraken nog veel aspecten van de Smart Home markt die Google wist mee te pakken. Hiervoor kwam het bedrijf in 2016 met de Google Home, een kleine speaker die je de dag door kan helpen. Het apparaat is al een paar jaar te koop in Amerika, maar er ontbrak een Nederlandse versie tot op heden. Daar is nu eindelijk verandering in gekomen.

Waar je de assistent van Google voorheen alleen in het Engels kon gebruiken, is hij nu ook in het Nederlands te bedienen. Mensen hoeven hierdoor het apparaat niet meer te importeren vanuit Amerika. Via MediaMarkt is de tegenhanger van Apple’s Siri en Microsoft’s Cortana eindelijk te verkrijgen.

Google Home maakt het leven makkelijker

De Google Home is ontworpen om, net als Siri en Cortana, het leven iets makkelijker te maken. Het is mogelijk om een heel gesprek te voeren met je speaker, zodat deze je beter leert kennen. Vervolgens hoef je op zondag alleen nog maar te ‘OK Google’ te roepen en de speaker leest de Eredivisie uitslagen direct voor. Ook bij het kopen van filmtickets of het inplannen van afspraken komt de tool van pas.

Als je in het bezit bent van een Chromecast, is het mogelijk om met je stem films en series aan te zetten. Hetzelfde geldt voor het gebruik van Philips Hue lampen, waardoor je met Google Home de lampen in huis aan kan zetten. Ook je favoriete muziek op Spotify is in no-time aangeslingerd met de stembanden. Iemand bellen, zonder dat je telefoon in je broekzak zit, is zo gepiept. Kortom: de Google Home maakt het leven net een beetje makkelijker!

Google Home

Te koop bij MediaMarkt

De Google Home is eindelijk beschikbaar in het Nederlands en daar zijn we blij mee. Het apparaat is tussen 9 en 24 oktober, voor €149 te pre-orderen bij MediaMarkt. Dat doe je via deze link.

In samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Bestel de Nederlandse Google Home nu bij MediaMarkt
Sluiten