Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 29 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Google Home en een dame van 85 zorgen voor lachwekkende taferelen

Ouderen en (nieuwe) technologieën gaan niet altijd perfect samen. Als in, zowel ouderen als de uitvinders kunnen nog een hoop van elkaar leren. Dat blijkt wel uit deze hilarische taferelen waarbij een oma van 85 jaar met Google Home aan de slag gaat.

Google Home Mini en ouderen

Technologie is er eigenlijk voor bedoeld om ons leven een stuk gemakkelijker te maken. Maar dat geldt niet voor iedereen ?. Een Google Home (mini) is een gadget dat werkt als je ‘m met stroom verbindt. Ok, je moet ‘m nog met je phone verbinden en daarna van de nodige skills voorzien. Toch is het geen rocket science. Maar als wij, net zoals technologieën, wat ouder zijn, worden wij wat trager.

Google Home Mini

Neem de oma van Ben Actis. De Italiaanse dame is 85 jaar oud en krijgt een Google Home Mini speaker voor haar neus. Ze laat er geen gras over groeien en gaat er direct mee aan de slag. Je snapt het al, dat gaat niet vanzelf. Watch and learn.

Ouderen en techniek zijn wel vaker een mislukking

Een mislukking is misschien ietwat aan de harde kant, maar deze 17 ouderen begrijpen hun gadgets nog niet helemaal. Toch blijkt dat ouderen veel innovatiever dan jongeren zijn, ook al domineert deze laatste groep de startup-wereld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bron: Froot

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Google Home en een dame van 85 zorgen voor lachwekkende taferelen
Sluiten