Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 28 mrt 2019

Google trapt I/O 2019 af met twee uur durende keynote

Net als alle andere grote tech-producenten heeft Google, in de vorm van I/O, ook zijn eigen event. De producent heeft vandaag officieel het schema voor de editie van dit jaar geïntroduceerd, waardoor we eindelijk weten wat ons te wachten staat. En het hele festijn lijkt te beginnen met een twee uur durende keynote van Google. 

Google trapt I/O 2019 af met keynote

Net zoals voorgaande jaren zal Google ook in 2019 een I/O evenement organiseren. De producent heeft het schema van het evenement online gezet, waarmee het iets duidelijker wordt wat er tussen 7 mei en 10 mei 2019 gaat gebeuren. De driedaagse conferentie vindt plaats in het Shoreline Amphitheatre in Mountain View (Californië) en zal beginnen met een keynote twee uur durende keynote. Deze begint op 7 mei rond een uurtje of 10 (Amerikaanse tijd) en zal gehouden worden door Sundar Pichai.

Tijdens I/O 2019 zullen verschillende sessies plaatsvinden over zo’n twintig onderwerpen. Hier vallen zaken onder als Google Play, Chrome, Assistant, Maps, Cloud en Android. Daarnaast krijgen we ook meer te horen over Toegankelijkheid, AR, Design, Firebase, Flutter, Gaming, Internet of Things, Search, WEb, Payments, Open Source en nog heel veel meer. Het startschot voor I/O 2019, de twee uur durende keynote, zal opgevolgd worden door een presentatie van een uur voor ontwikkelaars. Later die dag zien we zaken als “What’s New in Gaming at Google” en “Cloud Gaming” voorbij komen. Google organiseert dus een gigantisch aantal sessies waarbij er gepraat wordt over voornoemde onderwerpen.

Exacte tijden, locaties, sprekers en informatie over de livestreams worden op een later tijdstip onthuld. Waarschijnlijk gebeurt dit over een aantal weken, wanneer I/O 2019 bijna voor de deur staat. De mogelijkheid om je eigen schema samen te stellen, en reserveringen te maken voor de sessie’s, zal rond deze tijd ook beschikbaar worden.

Google I/O 2018

Volledige lijst van de evenementen zien? Dat kan via de website van I/O 2019!

Reageer op artikel:
Google trapt I/O 2019 af met twee uur durende keynote
Sluiten