Waarom je de Google Nest Hub bij MediaMarkt moet halen

Google’s home-lijn bestaat al tijden uit hoogstaande smart home producten, maar door de betrokkenheid van Nest in de nieuwe lijn is dat alleen maar beter geworden. Het levende bewijs hiervan is de nieuwe Google Nest Hub die nu te koop is bij MediaMarkt. 

Maar de grote vraag is: waarom zou je het smart home product in huis halen en waarom bij MediaMarkt? In dit artikel leggen we het je precies uit!

De nieuwe Google Nest Hub

Tijdens Google I/O onthulde de producent van onder andere Android dat hun Home line-up vanaf nu onder de Nest line-up gaat vallen. Nu stel jij jezelf misschien de vraag wat voor zin dat nu precies heeft, maar de producten worden er wel degelijk beter van. Sterker nog: de Google Nest Hub is bijna onmisbaar in je smart home.

Met het 7-inch display wordt het leven binnen je eigen muren een stuk makkelijker. Door de intergratie met Google Assistant is het bijvoorbeeld mogelijk om je agenda bij te werken, het weer te checken of om te kijken of de files je plannen voor de dag kunnen verstoren, zonder ook maar een vinger op het apparaat te leggen.

Leg jij je vingers wel op het apparaat, dan is er ook voldoende mee te doen. Zo is de Google Nest Hub bijvoorbeeld te gebruiken als afstandsbediening voor je televisie of check je wie er voor de deur staat. Dit is vooral handig wanneer er weer zo’n deur-aan-deur verkoper op de stoep staat en je gewoon geen zin hebt om zijn verhaal aan te horen. Blijf lekker op de bank zitten en doe simpelweg niet open. Het leven was nog nooit zo makkelijk.

Waarom bij MediaMarkt?

De Google Nest Hub is dus een uitstekend product voor in je smart home, maar waarom moet je hem bij MediaMarkt kopen? Een terechte vraag die we met alle liefde voor je beantwoorden.

Naast het feit dat je het smart home product voor een goede prijs in huis haalt, is die daad ook nog eens uiterst flexibel te verrichten. Zo levert MediaMarkt het product 7 dagen per week, volledig gratis, bij je af. Is het voor jou bijvoorbeeld alleen maar mogelijk om op zondag thuis te blijven voor je nieuwe Nest Hub, dan is dat geen enkel probleem.

Wil jij liever naar de winkel en het pakketje direct ophalen? Dan is ook dat mogelijk! Bestel de nieuwe Google Nest Hub op internet en twee uur later kan je hem in de winkel van jou keuze ophalen. Je hoeft niet de winkel door, je hoeft niet in de rij te staan, maar kan hem simpelweg direct meenemen.

Google Nest Hub MediaMarkt

Heb je het warm gekregen van de Nest Hub of de service van MediaMarkt? Bestel het smart home product dan via deze link.

In Samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Waarom je de Google Nest Hub bij MediaMarkt moet halen
Sluiten