Mark Hofman
Mark Hofman Home 1 apr 2019

Google onthult (per ongeluk) de nieuwe Nest Hub Max

Waar producenten er normaal gesproken alles aan doen om nieuwe innovaties te verbergen, maakt Google nog wel eens een misstap. Tijdens het Google event, waar de Pixel 3 onder andere werd onthuld, had de producent bijvoorbeeld weinig geheimen over. Iets wat nu ook het geval is met de nieuwe Nest Hub Max. Het apparaat ziet, per ongeluk, het daglicht. 

Google onthult (per ongeluk) nieuwe Nest Hub Max

Google en geheimen: het is niet altijd een goed huwelijk. De Pixel 3 en 3XL hadden bijvoorbeeld allang het daglicht gezien voor de onthulling en ook de opvolger, welke eind dit jaar verschijnt, lijkt al opgedoken te zijn. Anno 2019 is het lastig om geheimen te bewaren, maar de producent lijkt er wel enige moeite mee te hebben. Een conclusie die door de onthulling van de Nest Hub Max met gemak getrokken kan worden. Het nieuwe apparaat dook per ongeluk op in de Google Store, waardoor we weten wat het te bieden heeft.

Android Police vond op de website van de Google Store, binnen de smart home sectie, een omschrijving van iets wat leek op de Nest Hub Max. Vervolgens werd er in elke tabblad geklikt op “Home Hub” en dook er spontaan nieuwe informatie over het apparaat op. Kortom: een paar simpele klikken en Google toont precies wat je wil weten over de nieuwe Home Hub.

De Nest Hub Max gaat waarschijnlijk beschikken over een 10-inch HD display, een ingebouwde Nest Cam en stereo speakers. Door die tweede feature is het mogelijk om Duo calls met video te maken en ontpoppen zich allerlei mogelijkheden op het gebeid van beveiliging. Iets wat een verbetering is ten opzichte van de 7-inch Home Hub. Deze werd geleverd zonder camera, waardoor Duo gesprekken alleen maar met audio te voeren waren.

Google Nest Smart Hub gelekt

Hoe duur de Nest Hub Max precies gaat worden, en wanneer hij gelanceerd wordt, is op dit moment nog niet bekend. Wel hebben we zo’n idee dat Google, tijdens het I/O event, meer gaat vertellen over de smart home hub.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Google onthult (per ongeluk) de nieuwe Nest Hub Max
Sluiten