Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 14 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Lek onthult Google’s plannen voor 2019 (+ Pixel 4!)

Later dit jaar komt Google ongetwijfeld met de Google Pixel 4, de opvolger van de onlangs uitgebrachte Pixel 3. Ondertussen hebben we echter ook al mysterieuze video’s van de onaangekondigde Pixel 3 Lite voorbij zien komen. Wat is er aan de hand? Betrouwbare bronnen binnen de industrie geven nu een voorproefje op Google’s hardware-plannen voor 2019.

Google Pixel 3 Lite?

Het gaat om anonieme bronnen, dus neem dit nieuws met een gezonde korrel zout. De bronnen hebben echter wel een goede reputatie, dus de kans is groot dat het hier om de real deal gaat. Naast de opvolgers van de Pixel 3 en Pixel 3 XL hebben ze het ook over een goedkopere Pixel 3.

De Pixel Lite dus. Dat toestel wordt volgens hen zeer binnenkort onthuld. De eerste goedkopere telefoon van Google wordt dit jaar uitgebracht “als onderdeel van een agressieve push in hardware waarmee de zoekgigant meer gebruikers in zijn ecosysteem hoopt te krijgen.” Dan hebben we het dus over een Pixel, want Google heeft jarenlang onder de Nexus-merknaam goedkopere Android smartphones uitgebracht.

Van de Pixel 3 Lite zijn zelfs al review-video’s uit Rusland gelekt. Een merkwaardige situatie. Het is onduidelijk hoeveel het budgetmodel gaat kosten, maar een bron van de Nikkei Asian Review beweert dat het toestel goedkoper wordt dan de iPhone XR.

Speaker, Pixel Watch en meer

Een mooie poging om dus meer mensen kennis te laten maken met de Pixels. Diezelfde bronnen beweren dat Google nog dit jaar nieuwe slimme speakers, wearables en web-camera’s uit gaat brengen. Voor die gadgets zijn geen namen gelekt, maar qua smartphones kun je natuurlijk rekenen op de Pixel 4 en Pixel 4 XL.

Ook hebben ze het over een “smartwatch die zal concurreren met de Apple Watch.” Dat is hoogstwaarschijnlijk de langverwachte Pixel Watch. Ook zou de Google Home een upgrade krijgen. Een kwestie van afwachten dus!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lek onthult Google’s plannen voor 2019 (+ Pixel 4!)
Sluiten