Maak kennis met de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

We weten al dat Google op 9 oktober de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL gaat onthullen, naast een aantal andere gadgets. De smartphones zijn ondertussen allesbehalve een geheim. De designs zijn namelijk compleet gelekt.

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL gelekt

De Pixel 3-serie is al meer gelekt dan de nieuwste iPhones, maar officiële renders bleven tot nu toe achterwege. Daar is nu echter verandering in gekomen. Officiële beelden van de onaangekondigde toestellen zijn opgedoken.

De renders tonen duidelijk de nieuwe toestellen. De details komen overeen met eerder gelekt materiaal, en de kwaliteit maakt duidelijk dat het hier niet om een creatieve fan gaat.

Onlangs lekte er zelfs al een complete unboxing-video van de Pixel 3 XL. Dat is het toestel met de flinke notch. Toen deed de theorie de ronde dat Google expres dat model had gelekt, om vervolgens in oktober een versie zonder notch te onthullen.

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

Tja, dan hebben we slecht nieuws voor je: de Pixel 3 XL heeft ook hier een zeer aanwezige notch. De kans dat het om een marketingstunt van de zoekgigant gaat, wordt er ondertussen steeds kleiner op.

De ‘normale’ Google Pixel 3 heeft geen notch. Aan de achterkant zien we nog steeds een enkele camera, in tegenstelling tot veel andere flagships. Maak je echter geen zorgen: dankzij zijn slimme software staat de Pixel-serie steevast bovenaan alle lijstjes als het om fotografie gaat.

Sterker nog, sinds gisteren kun je de eerste reviews van de iPhone Xs lezen. Daarin wordt door meerdere gereputeerde recensenten bevestigd dat de Pixel 2 zelfs nog betere foto’s maakt. De kans dat de Pixel 3 op dat vlak al helemaal gaat excelleren, is dus groot.

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

 

Waar we normaal meestal witte uitvoeringen van de Pixels zien, met een kleurtje, zijn dit volledig zwarte modellen. Ze zijn gehuld in officiële fabric-hoesjes van Google zelf.

Qua dunne schermranden gaat Google het niet winnen van de concurrentie, maar verder zijn de nieuwe Pixels op papier indrukwekkende toestellen. Op 9 oktober gaan we ontdekken wat het bedrijf allemaal in petto heeft.

?Lees ook: Samsung Galaxy A7 (2018) gelekt met innovatieve features

 

 

NieuweMobiel

Reageer op artikel:
Maak kennis met de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL
Sluiten