Google Pixel 3a en 3a XL gelekt – dit zijn de details

Alhoewel de Google Pixel 3a en 3a XL nog niet officieel aangekondigd zijn, is er al van alles omtrent deze telefoons gelekt. Dit keer zijn er enkele afbeeldingen naar buiten gekomen met daarop verschillende uitvoeringen van de aankomende smartphones.

Google Pixel 3a en 3a XL zien daglicht

Google mag zelf dan nog maar weinig prijsgegeven hebben over haar aankomende Google Pixel 3a modellen, er is door de maanden heen toch van alles naar buiten komen. Naast geruchten heeft Android website Driod Life onlangs ook de volgende afbeeldingen gepubliceerd:

Google Pixel 3a

Naast wit zullen beide toestellen ook in het zwart en paars verkrijgbaar zijn.

Google Pixel 3a Black

Daarnaast beweert het Youtubekanaal This is Tech Today dat de Pixel 3a zo’n 400 dollar gaat kosten en men voor de iets grotere 3a XL 479 dollar mag neertellen. Er wordt  in de video echter niks gezegd over de Europese prijzen.

Google Pixel 3a

De Pixel 3a is als het ware het kleine broertje van de originele Pixel 3 en daarbij een stuk goedkoper. Het toestel zal beschikken over een 5,6- inch OLED scherm van 2220 bij 1080 pixels en Snapdragon 670-chip (of 720) met 4GB RAM. Daarnaast kan men uit 64GB of 128GB opslagruimte kiezen. Het gewicht is ongeveer 150 gram.

Google Pixal 3a XL

Tevens is de smartphone voorzien van een 12,2 megapixel-camera die hetzelfde blijkt te zijn als die van de oorspronkelijke Pixel 3 en Pixel 3 XL. Wat gezien de kwaliteit overigens helemaal niet erg is.

Google Pixel 3a XL

De Pixel 3a XL is met zijn 6 inch net wat groter en weegt daardoor zo’n 20 gram meer. Het is verder hetzelfde toestel. Tevens beschikken zowel de Pixel 3a als 3a XL over een snellaadfunctie, die ervoor zorgt dat de accu slechts 15 minuten tot in zoverre bijgeladen is dat deze weer zeven uur mee kan.

De officiële aankondiging van de Google Pixel 3a zal vermoedelijk dinsdag 7 mei plaatsvinden. Blijf de site in de gaten houden voor de laatste nieuwtjes omtrent deze toestellen.

Meer Google?

Google behoort tot de grootste techbedrijven ter wereld. En tech, daar zijn we gek op! Daarom bespreken we in onze podcast WantKast iedere week het laatste, en grootste, nieuws. 

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
Google Pixel 3a en 3a XL gelekt – dit zijn de details
Sluiten