Google Pixel 4 aankondiging: zo kijk je live naar het evenement

Google heeft voor vandaag een presentatie op de planning staan. Om 16:00 uur Nederlandse tijd maken we kennis met de gloednieuwe Pixel 4 en Pixel 4XL: misschien wel de meest gelekte smartphones uit de geschiedenis.

Officieel gezien weten we alleen het toestel eruit komt te zien. Google onthulde het uiterlijk eerder dit jaar op Twitter en liet zien dat er een vierkant camerablok gepaard gaat met het toestel. Maar voor de officiële onthulling van de specificaties moet je vanmiddag bij het Pixel 4 Event zijn van Google. En hoe je dat evenement live kan volgen vertellen we je in dit artikel.

Google Pixel 4 aankondiging te volgen via YouTube

Of alle geruchten van de laatste maanden waar zijn of niet, zien we vanmiddag tijdens de presentatie van Google. Om 10:00 uur Amerikaanse tijd zal er een Pixel 4 evenement plaatsvinden in New York, dat we om 16:00 uur Nederlandse tijd kunnen volgen via YouTube. Daar zal de gehele keynote te volgen zijn via een livestream.

Via deze link ga je alvast naar de juist pagina toe, maar de livestream is ook al via onderstaande embed te volgen.

Wat kunnen we verwachten?

De Google Pixel 4 is naar verluidt voorzien van een gloednieuwe technologie voor gezichtsontgrendeling, motion-sensing radar en is er een tweede camera op de achterkant van de smartphone te vinden. Net als de huidige Pixel 3 en Pixel 3XL zal ook de Pixel 4-serie in twee verschillende formaten verschijnen. Daarbij zagen we al nieuws voorbij komen over een functie die opgenomen audio direct omzet tot geschreven tekst en belt het toestel de hulpdiensten wanneer het detecteert dat jij een ongeluk hebt gehad.

Naast de komst van de Pixel 4 verwachten we ook een blik te werpen op de nieuwe generatie Google Assistent, de Pixel Buds en de Pixelbook laptop. Daarnaast hopen we ook de Nest wifi en een nieuwe versie van de Google Home Mini te treffen.

Kortom: we denken veel te weten over de nieuwe producten van Google, maar vanmiddag om 16:00 uur weten we officieel of dat ook echt zo is.

Reageer op artikel:
Google Pixel 4 aankondiging: zo kijk je live naar het evenement
Sluiten