Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 15 mrt 2019

Google Pixel 4 en Pixel 4 XL gelekt: modern design?

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn zowel qua rauwe paardenkracht onder motorkap als qua camera’s uitstekende smartphones. Misschien zelfs de beste. Op één vlak lopen ze echter duidelijk achter: design.

Google Pixel 4 en Pixel 4 XL

Van de extreme notch van de Pixel 3 XL naar de dikke kin van beide toestellen: het ziet er allemaal ten opzichte van de concurrentie achterhaald uit. De zoekgigant volgde enkel de trends, maar dan op een relatief matige manier. Ja, de bouwkwaliteit is top, maar het design laat te wensen over.

Ook dit jaar lijkt Google de concurrentie achterna te gaan, maar dan wel op een modernere manier. Maak kennis met de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL. Het vermeende design is gelekt door doorgaans zeer betrouwbare bronnen.

Google Pixel 4 lek Google Pixel 4 lek

We zitten nog maar in maart, dus er kan nog een hoop veranderen. Toch is de kans groot dat de Pixel 4 en Pixel 4 XL er ongeveer zo uit gaan zien. We zien de punchhole, de gaten in het scherm die je ook bij de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus ziet. Daardoor is er geen notch meer nodig.

Opvallend genoeg zien we een dubbele selfiecamera. Google staat er juist bekend om dat het met een enkele camera de twee-drie of zelfs vierdubbele camera’s van concurrenten verslaat. Wat krijgt de zoekgigant voor elkaar met een dubbele camera?

Voor dat soort vragen moeten we nog even geduld hebben. Waarschijnlijk maken we pas in oktober kennis met de Google Pixel 4, Pixel 4 XL en andere nieuwe hardware. Tegen die tijd weten we ook meer over de specificaties. Is het ondertussen tijd voor de Pixel 3 Lite?

PhoneArena

Reageer op artikel:
Google Pixel 4 en Pixel 4 XL gelekt: modern design?
Sluiten