Mark Hofman
Mark Hofman Tech 7 dec 2018

Google’s Santa Tracker is terug (en beter dan ooit!) ??

Of je eigen lichaamstemperatuur bij het woord kerst op standje sambal gaat, of dat je kinderen hebt die gek zijn van de feestdag: Google’s Santa Tracker is voor iedereen. De interactieve website, en Android App, maakt de feestdagen de gehele maand een stuk interessanter. De feature is terug van weggeweest en is van een flinke upgrade voorzien. Santa Tracker is beter dan ooit!

Google’s Santa Tracker

De maand december staat, vooral bij Google, geheel in het teken van kerst. Voor het vijftiende jaar op rij keert het bedrijf terug met haar Santa Tracker, om kerst een stuk interessanter te maken. Via de interactieve website en de Android app ga je een maand lang aan de slag met de elven van de kerstman. Dit alles onder de slogan ‘Explore, Play and Learn”. En dat is exact wat het is. Door middel van speelse taken, afleidende grappenmakerij en codeer lessen, duurt kerst voor jou een hele maand.

Santa Tracker nieuw op Google

Maar waar bovenstaande al jaren van toepassing is, is de feature dit jaar beter dan ooit. In haar vijftienjarige bestaan heeft de Santa Tracker regelmatig een update gekregen, waarvan dit jaar de grootste. De tool is voorzien van een gloednieuw design en een nieuwe manier van taken ontgrendelen. Waar je voorheen als een soort advent kalender elke dag een nieuwe taak kreeg, krijgt je dit jaar direct toegang tot alles. En deze taken zijn dan niet verdeeld in het traditionele Explore, Play and Learn, maar in Learn, Play and Watch.

Nieuwe activiteiten

Santa Tracker is van een flinke update voorzien en dat zie je ook terug in de activiteiten van de feature. Zo beschikt het dit jaar over Santa Selfie: een tool waarmee je de kerstman van een nieuwe look voorziet. Altijd al willen weten hoe de grote kindervriend er met een regenboogbaard uitziet? Dan is dit je kans! Daarnaast zijn verschillende, korte, animaties toegevoegd. Filmpjes als A Day At The Museum en Elf Car zijn daar onderdeel van. Maar ook het spelen van games, in de vorm van Penguin Dash en Elf Jamband.

Benieuwd naar alles wat Santa Tracker je te bieden heeft? Check de interactieve website dan hier!

Reageer op artikel:
Google’s Santa Tracker is terug (en beter dan ooit!) ??
Sluiten