Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 nov 2019

Google Stadia geeft gebruikers nog eens twee gratis games

Google Stadia is een tijdje geleden uitgebracht. In de Verenigde Staten waren de reviews niet heel erg positief, terwijl de Nederlandse media er iets meer te spreken over was. Mocht je hem wel in huis hebben gehaald en heb je een Stadia Pro-account, dan kun je nu profiteren met twee gratis games.

En als het goed is ben je een Stadia Pro-gebruiker als je hebt, omdat je dat drie maanden minimaal gratis krijgt bij de aankoop van Google Stadia. Daarom kun je in december Tomb Raider: Definitive Edition en Farming Simulator 19 gratis in huis halen.

Tomb Raider: Definitive Edition en Farming Simulator 19 voor Google Stadia Pro-gebruiker

Nu zijn Tomb Raider: Definitive Edition en Farming Simulator 19 niet de grootste en meest indrukwekkende games ooit, maar een gegeven paard moet je nooit in de bek kijken. Tomb Raider is al vaker in de aanbieding geweest op verschillende platformen en heeft wellicht een waarde van tien euro. Farming Simulator 19 is wat nieuwer, maar is ook weer een game die voor een specifieke doelgroep geschikt is. Met deze twee games heb je echter vanaf december vier games die je gratis kunt binnenhalen. Eerder werden de games Destiny 2: The Collection en Samurai Shodown gratis beschikbaar gesteld voor Google Stadia Pro-gebruikers

Het is overigens nog niet helemaal duidelijk of Google dit vaker gaat doen. Als het op dit tempo een beetje doorgaat, dan lijkt de service op die van PlayStation Plus en Games with Gold. Bij die abonnementsvormen krijg je immers ook elke maand een tweetal nieuwe games. Mocht je echter na de proefperiode geen reden zien om een Google Stadia Pro-abonnement te behouden, dan verlies je ook de games in jouw catalogus. Verder biedt Stadia Pro jou de mogelijkheid om games in 4K te streamen, al werkt dat op dit moment nog niet helemaal zoals het op papier zou moeten. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Google Stadia geeft gebruikers nog eens twee gratis games
Sluiten