Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 jul 2020

Google Stadia krijgt Sekiro Shadows Die Twice

Google Stadia is inmiddels een paar maanden uit en we kunnen inmiddels wel concluderen dat het niet de revolutie is geworden die Google van te voren had beloofd. De service valt door een gebrek aan games en het ontbreken van bepaalde features nog altijd tegen.

Het bedrijf heeft de handdoek nog niet in de ring gegooid. Gisteren was er een nieuwe Google Stadia Connect, waarin het bedrijf liet weten dat er een aantal nieuwe games gepland stonden voor de service. En daarbij valt één game met name op.

Google Stadia krijgt een absolute topper

Begin 2019 verscheen Sekiro Shadows Die Twice op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het was zonder twijfel één van de beste games die dit jaar uitkwam. En nu is de game aangekondigd voor Google Stadia. Natuurlijk, dat is nog steeds mosterd na de maaltijd, want de meeste fanatieke gamers hebben inmiddels al lang de kans gekregen om de game te ervaren. En het duurt nog even voordat hij verschijnt, want momenteel hebben we enkel de releasedatum van de herfst van 2020. Maar toch: het is mooi dat zo’n grote titel naar het platform komt.

Het was uiteraard niet de enige aankondiging die gedaan werd. Met Super Bomberman R Online krijg je een soort Battle Royale Bomberman-game die met 64 spelers tegelijkertijd kan worden gespeeld. Verder krijgt Google Stadia een aantal exclusieve games, waaronder Outcasters, Orcs Must Die! 3 en games die gemaakt worden door ontwikkelaars als Harmonix (Rock Band), Supermassive Games (Until Dawn) en Uppercut Games (Submerged).

Andere titels

Daarnaast komen ook diverse andere titels naar Google Stadia. Een aantal daarvan verschijnen tegelijkertijd met de release op de console, terwijl het in andere gevallen gaat om games die al een tijdje uit zijn. Het gaat daarbij om games als One Hand Clapping, Dead by Daylight, Hitman, Hitman 2 en Hitman 3, Serious Sam 4, Outriders, WWE 2K Battlegrounds, PGA Tour 2K21, NBA 2K21, Hello Neighbor en Hello Neighbor: Hide & Seek. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Google Stadia krijgt Sekiro Shadows Die Twice
Sluiten