GoPro komt met de Hero3+, een kleinere, lichtere en snellere actiecamera

Het is alweer een jaar geleden toen GoPro met de Hero3 kwam opdagen. Ondertussen zijn er een aantal concurrenten bijgekomen, maar we hebben het idee dat de meeste actiecam’s de GoPro nog niet weten te overtreffen. Misschien wel in kwaliteit, maar niet in marktaandeel. Nu, een jaar later, heeft GoPro niet de Hero4 aangekondigd, maar een betere variant van de Hero3, de Hero3+. Zie het bijvoorbeeld als een iPhone 5S. Voor deze serie zijn er weer drie uitvoeringen uitgebracht die twintig procent kleiner en lichter zijn en is de batterijduur met dertig procent toegenomen. Daarnaast heeft de lens een upgrade gekregen en moet dus zorgen voor betere, scherpere beelden en heb je de mogelijk over nieuwe opnamefuncties waardoor het de meest geavanceerde, maar ook gebruiksvriendelijkste actiecamera op dit moment is.

Het duurste model, de Hero 3+ Black Edition, beschikt over een nieuwe 16:9 SuperView mode, nieuwe optieken voor scherper beeld en een snelle ingebouwde Wifi die perfect samenwerkt met de onlangs vernieuwde GoPro-app. Je kunt filmen met een resolutie van 4K met 15fps, 2,7K met 30fps, 1440p met 48fps, 1080p met 60fps, 960p met 100fps en 720p met 120fps.

De Hero3+ Silver Edition is twee keer zo krachtig als zijn voorganger en kan nu filmen met een resolutie van 1080p met 60fps in plaats van met 30fps. De Hero3+ Black Edition kost 449 euro en de Silver Edition 349 euro. Ze worden geleverd met een waterdichte hoes waardoor de camera zo’n veertig meter onderwater kan en zijn hier verkrijgbaar

Reageer op artikel:
GoPro komt met de Hero3+, een kleinere, lichtere en snellere actiecamera
Sluiten