Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Gadgets 7 mei 2016

GoPro wordt met mach 5.5 de ruimte ingeschoten en zorgt voor prachtige beelden

De GoPro zorgt ervoor dat we video’s van activiteiten kunnen maken die een paar jaar geleden ondenkbaar waren. Een waaghals plaatste bijvoorbeeld een GoPro in een angstaanjagende groep met ratelslangen. Genoeg adrenaline-kwekende beelden zou je denken. Maar inmiddels is er nog veel meer te zien. Zoals een GoPro Hero 4 die met ruim zesduizend kilometer per uur de ruimte is ingeschoten.

Adembenemend

De meeste beelden van een GoPro die in de atmosfeer worden gemaakt komen van een weerballon. Maar nu zien we voor het eerst de beelden van een GoPro Hero 4 die met een raket de ruimte wordt ingeschoten. De raket haalde overigens een snelheid van mach 5.5 en dit leverde uiteraard prachtige beelden op.

Deze beelden komen uit november 2015 maar de video staat pas sinds deze week online. De beelden werden namelijk als onderdeel van de GoPro Awards openbaar gemaakt. Daarnaast werden ook andere bijzondere beelden vertoond. Wil je meer spectaculaire beelden zien die met deze actiecamera’s zijn gemaakt? Check dan het officiële GoPro YouTube-kanaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
GoPro wordt met mach 5.5 de ruimte ingeschoten en zorgt voor prachtige beelden
Sluiten