Dit is de enige persoon die een dodelijk verkeersongeval zou overleven

In 2015 vielen er in Nederland 621 verkeersdoden. Ondanks dat er jaarlijks minder verkeersongevallen zijn, zijn het er uiteraard nog steeds 621 te veel. Ter vergelijking: in 1972 vielen er nog 3264 verkeersdoden. Het menselijk lichaam is nou eenmaal niet tegen elke stoot bestand. Daarom is Graham ontwikkeld, de enige persoon die een dodelijk ongeval in het verkeer zou overleven.

Natuurlijk wordt er door middel van technologie volop ingespeeld op veilig verkeer. Zelfrijdende auto’s moeten hier bijvoorbeeld voor gaan zorgen. Dit gaat echter nog even duren. Daarom hebben kunstenaars en wetenschappers de handen ineen geslagen en hebben Graham ontwikkeld. Het lichaam kent een dozijn aan tepels en is bedoeld om awareness rondom verkeersveiligheid te creëren. Damn, daar zijn ze in geslaagd, want wij kunnen onze ogen niet van Graham afhouden.

Gigantisch hoofd en borsten

Wat direct aan Graham opvalt is dat hij niet zo snel op zijn achterhoofd zal vallen. Ok, slechte grap, Graham heeft een gigantisch doch stevig hoofd om het brein op de juiste plek te houden en niet te beschadigen. Verder worden de kansen op een gebroken neus geminimaliseerd en zorgen zijn super flexibele knieën ervoor dat de benen alle kanten op kunnen.

Het dozijn aan borsten is ervoor bedoeld om de ribben te beschermen en dient dus als een airbag. Of de hoeveelheid boobs echt handig zijn tijdens het slapen betwijfelen we, maar zoals iedereen altijd zegt: safety first. Die twaalf tepels maken bedpraktijken wel weer spannend. Tepels zijn namelijk nogal gevoelig. Just saying! En hoe zit het met die flexibele knieën. Zal Graham in staat zijn om te lopen?

De boodschap is duidelijk

Ons lichaam is kwetsbaar, dat weten we. Daarnaast is ons lichaam niet gebouwd voor alle technologieën die wij in ons leven brachten. Wij zijn niet gebouwd om de hele dag achter een computer te zitten typen én wij zijn ook niet gebouwd om met een auto over de kop te vliegen. Kijk Graham dus even goed in de ogen en probeer jezelf zo veilig mogelijk in het verkeer te verplaatsen. Blijf dus ver weg van allerlei rare verkeersfratsen! Graham leer je hier verder kennen mocht je hiervoor openstaan.

Deze app zorgt er overigens voor dat je tijdens het rijden niet wordt afgeleid en hier leggen wij je uit hoe je in het verkeer gefocust blijft.

Reageer op artikel:
Dit is de enige persoon die een dodelijk verkeersongeval zou overleven
Sluiten