Jelle van Es
Jelle van Es Tech 23 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Gran Turismo Sport krijgt een speciale PlayStation 4-console

Sony viert regelmatig de lancering van een nieuwe topgame met een speciale uitvoering van de Playstation 4. Maak kennis met de speciale Playstation 4 Gran Turismo Sport editie.

Speciale Playstation 4 voor Gran Turismo Sport

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een PlayStation 4, maar wel interesse hebben in Gran Turismo Sport, dan kun je straks twee vliegen in één klap slaan. Sony komt namelijk met een speciale Gran Turismo Sport PlayStation 4-bundel.

Dit pakket bestaat in eerste instantie uit een speciale PlayStation 4 Slim Console 1TB Limited Edition. Het gaat hier om een Slim-versie, dus geen Pro-variant, met een opslag van 1 TB. Opvallend aan de console is hoe hij er uit ziet. Het is een combinatie tussen zwart en zilver met op de bovenkant het Gran Turismo-logo. Als je er van houdt om net even iets anders in je gameroom te zetten, dan is dit echt je ding.

Ook de bijgeleverde controller is net wat anders en komt met het Gran Gran Turismo-logo op het touchpad. Ook hier zien we een combinatie tussen zilver en zwart. Mocht je al in het bezit zijn van een PlayStation 4, dan is de controller ook los te koop. Uiteraard krijg je bij de consolebundel ook nog Gran Turismo Sport er bij.

Gran Turismo Sport Playstation 4

Gran Turismo Sport is het nieuwste deel in de Gran Turismo-reeks. De game doet het alleen wel iets anders dan zijn voorgangers. De ontwikkelaar wil echt de focus leggen op het sportaspect van het racen en het eSports-gedeelte van de game gaat dan ook een grote rol spelen. Vanaf 18 oktober kun je met de game aan de slag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gran Turismo Sport krijgt een speciale PlayStation 4-console
Sluiten