Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 22 mrt 2018

Breng de natuur in huis dankzij deze strakke lamp met ingebouwd tuintje

Lampen hebben we allemaal nodig om wat sfeer in huis te creëren en natuurlijk om überhaupt iets te zien. En als je dan toch een lamp moet neerzetten, kan het evengoed een bijzondere zijn. De Grasslamp van de Servische ontwerper Marko Vuckovic geeft je niet alleen licht, maar brengt meteen de natuur in huis met een ingebouwd tuintje.

Futuristisch ei omhult door levende plantjes

De Grasslamp ziet eruit als een futuristisch ei waarin leven groeit. In dit geval bestaat dat leven uit plantjes. Je hoeft je echter geen zorgen te maken over vieze aarde die alles smerig maakt. Het systeem bestaat namelijk alleen uit zaadjes, water en licht. Om je plantjes te laten groeien hoef je ze alleen maar om de zoveel tijd te sprayen met water.

Grasslamp

Veertig verschillende soorten plantjes

Om de plantjes optimaal te laten groeien is de lamp voorzien van hyrofonische technologie. Hiermee kun je tot veertig verschillende soorten mini plantjes laten groeien en na ongeveer twee weken heb je een bloeiend tuintje.

Grasslamp

Negentig LED lampjes voor jou en je plantjes

Je zou bijna vergeten dat het gaat om een lamp, maar de Grasslamp geeft dus ook licht. Hij is voorzien van 90 LED lampjes, welke je kamer vullen met 15 lumen licht. Deze lampjes zijn niet alleen handig voor jou, maar ze verzorgen ook nog eens de plantjes.

Grasslamp

Probeer een Grasslamp te bemachtigen

De Grasslamp lijkt behoorlijk in trek te zijn en op het moment is hij uitverkocht in de officiële webshop.

Via Amazon is hij nog wel te bestellen voor 254 euro. Dit is een tijdelijke actie, welke nog een paar dagen duurt. Normaal gesproken moet je voor een Grasslamp 340 euro afrekenen. Helaas wordt hij via Amazon niet naar Nederland verzonden, dus zou je een Amerikaanse vriend lief aan moeten kijken. Lees daarvoor dit artikel, waarin we uitleggen hoe je moeilijk te krijgen producten uit Amerika kunt bemachtigen.

Grasslamp

De laatste tijd komen lampen echt in allerlei soorten en met allerlei extra functionaliteit. Grasslamp is ook een tuintje en deze lamp kun je ook gebruiken als zoutmolen en Bluetooth speaker.

Reageer op artikel:
Breng de natuur in huis dankzij deze strakke lamp met ingebouwd tuintje
Sluiten