Sla nu je slag met gratis betaalde Android icon packs

Eén van de grote voordelen van Android ten opzichte van iOS, is dat je behoorlijk wat vrijheid krijgt om het systeem te customizen. Met een launcher kun je zo’n beetje elk element op je scherm aanpakken om het helemaal te maken zoals je het wilt. In de Google Play Store zijn verschillende betaalde pakketten te koop met extra customize elementen, zoals iconen. Af en toe heb je echter geluk en kun je de pakketten gratis downloaden. Vandaag hebben we vijf Icon packs voor je verzameld, waar je normaal gesproken voor moet betalen.

Morent

Als eerste hebben we Morent voor je. Normaal gesproken kost het pakket 0,59 euro, maar hij is nu nog voor een dag gratis te downloaden. Het is een kleurrijk pakket met allerlei vrolijk uitziende icoontjes, van Mario tot Google iconen en letters. Als je houdt van kleur is het zeker de moeite waard om even te bekijken.

Android icon pack Morent

Ronio

Ook Ronio heeft kleurrijke iconen voor je, maar in tegenstelling tot het pakket van Morent komen de iconen allemaal in dezelfde vorm. Dat geeft een wat rustiger gevoel. Normaal gesproken betaal je voor het pakket 0,59 euro, maar je kunt hem nog een dag gratis toevoegen aan je Android arsenaal.

Oreo

De iconen van Oreo lijken wat rustiger te zijn dan die van de andere twee pakketten en er zijn verschillende thema’s met bij elkaar horende icoontjes. De iconen lijken een beetje op Oreo koekjes (vandaar de naam) inclusief vulling en hebben dan ook een soort 3D-effect. Normaal gesproken kost Oreo je 1,39 euro en nu heb je nog een dag de tijd om het pakket gratis te downloaden.

Android icon pack Oreo

Zoro

Zoro gaat weer voor plattere iconen, maar wel met een soort bol effect. Ook hier vinden we weer behoorlijk wat kleurrijke icoontjes om je Android toestel op te vrolijken. Doorgaans betaal je voor het pakket 0,59 euro, maar als je het binnen de komende twee dagen downloadt, kun je het helemaal gratis uitproberen.

OneUI Dark

Als laatste hebben we OneUI Dark voor je. Zoals de naam aangeeft is dit een wat donkerder pakket en zijn de kleuren wat subtieler dan bij de rest. Als je van rust houdt, is dit waarschijnlijk het beste pakket voor je. Normaal gesproken moet je 2,09 euro afrekenen voor de iconen, maar de komende drie dagen is de icon Pack gratis te downloaden.

Android icon pack OneUI Dark

In de tussentijd zijn veel Android gebruikers nog steeds aan het wachten op de Android Pie update. Samsung heeft al wat eerder dan verwacht de Android Pie bèta uitgerold voor nieuwsgierige Galaxy S9 gebruikers. Als je alleen de final versie op je toestel wilt, zul je echter nog even moeten wachten.

Reageer op artikel:
Sla nu je slag met gratis betaalde Android icon packs
Sluiten