Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 okt 2019

Gratis Battlefield V update neemt je mee naar de Pacific

In Battlefield V kun je binnenkort gaan vechten in de Pacific. Dit wordt geïntroduceerd in de nieuwe update genaamd Chapter V: War in the Pacific.

Chapter V: War in the Pacific gaat een gratis update worden voor Battlefield V. Op die manier kun je in de online modus weer wat nieuwe avonturen gaan beleven. De uitbreiding verschijnt op 31 oktober.

Vechten in de Pacific in Battlefield V

In de nieuwe uitbreiding krijg je twee compleet nieuwe maps om op los te gaan. Het gaat daarbij om de strijd tussen de Amerikanen en de Japanners zoals dat destijds ook ging tijdens de Tweede Wereldoorlog. De eerste nieuwe map betreft Iwo Jima, waar je op een eiland vecht waar een groot fort op staat. Het moet een mix gaan worden waarbij je het ene moment over een open strand loopt en het andere moment in een tunnelsysteem loopt te knokken.

De tweede nieuwe map in Battlefield V is Pacific Storm. Hierop heb je wat meer ruimte en zijn er meerdere kleinere eilanden waarop gestreden moet worden. Ook is er daarbij ruimte om het vliegtuig te pakken en daarmee vanuit de lucht aan te vallen. Dat doet een beetje denken aan een klassieke map uit Battlefield 1942. Geen nood, de makers weten hoeveel de fans van Wake Island houden en hebben besloten om de remake van die map ook uit te brengen. Deze komt echter niet op 31 oktober. Hij wordt later toegevoegd. De ontwikkelaar heeft het nu over een release in december.

De nieuwe Battlefield V-update brengt ook nog nieuwe voertuigen in de vorm van de Sherman tank en het F4U Corsairvliegtuig. Wanneer je liever strijdt als soldaat, dan heb je nu een vlammenwerper om mee aan de slag te gaan. Of je pakt er een katana bij en hakt er op los.

Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Gratis Battlefield V update neemt je mee naar de Pacific
Sluiten