Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 16 okt 2018

Maak kans op levenslang gratis OnePlus toestellen

Op de 30 oktober gaat OnePlus haar nieuwe 6T lanceren. Hou jij het niet meer en kan je niet meer wachten tot de release? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze contest! De producent geeft een gelukkig winnaar de kans om levenslang gratis toestellen te ontvangen. Hoe lekker is dat?

Levenslang gratis toestellen

Ter ere van de aankomende OnePlus 6T komt producent OnePlus met, misschien wel, de tofste contest ooit. Deelnemers van de Unlock wedstrijd maken namelijk kans op de ultieme hoofdprijs: de rest van je leven gratis OnePlus toestellen. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf genoeg toffe smartphones geproduceerd en dat blijft het hopelijk ook nog heel lang doen. Wanneer jij de winnaar van de wedstrijd bent, krijg je van de producent elke nieuwe release voor noppes. Kort gezegd: je hoeft nooit meer een nieuwe telefoon te kopen. Althans, tot ze er mee stoppen dan. De prijs is in ieder geval 1000 jaar geldig. Echter is er niet maar een prijs die weggegeven gaat worden. Het is ook mogelijk om een gratis 6T te ontvangen of op een geheel verzorgde reis te gaan.

OnePlus 6

Hoe maak je kans? Simpel! OnePlus heeft een online game gemaakt die je moet spelen om kans te maken op de prijzen. Ga, via de webbrowser van je smartphone, naar Unlock OnePlus en speel de game! Het maakt niet uit waar je vandaan komt en met welk toestel je speelt: iedereen maakt kans!

OnePlus 6T

De nieuwe 6T gaat op 30 oktober het daglicht zien tijdens het event van de producent. Het toestel zal niet veel verschillen van het huidige vlaggenschip (de 6) qua specs, maar is wel ietsjes duurder. Dat komt door de toevoeging van een notch (dus meer scherm) en een optische vingerafdrukscanner in het scherm. Intern is de telefoon exact hetzelfde. Dit betekend dat hij gewapend is met een Snapdragon 845 in combinatie met 8GB aan RAM en een opslagcapaciteit van 256GB. Helaas is er door OnePlus wel de keuze gemaakt om de 3.5mm headphone jack te verwijderen.

 

OnePlus 6T

Eerder werd verwacht dat het toestel op 17 oktober uitgebracht zou worden, maar OnePlus onthuld hem pas op 30 oktober. De 6T zal op 6 november verschijnen en gaat zo’n €550 kosten.

Reageer op artikel:
Maak kans op levenslang gratis OnePlus toestellen
Sluiten