Jelle van Es
Jelle van Es Games 16 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Iedereen kan nu gratis online gamen op de PS4

Goed nieuws voor PS4 liefhebbers! Online gamen kan de komende weken gratis, dus profiteer er snel van.

Zei iemand daar gratis?

Als je in het bezit bent van een PlayStation 4, dan heb je ten eerste een fijne console in huis staan. Ten tweede kun je er natuurlijk veel mee. Echter heb je een PlayStation Plus-abonnement nodig om online te gamen. Natuurlijk krijg je bij zo’n PS4 PlayStation Plus-abonnement ook maandelijks gratis games, due het is een handig iets om te hebben. Als je echter alleen online wilt gamen en niet wil betalen, dan zit je echter met de gebakken peren.

Iedereen kan nu gratis online gamen op de PS4

Gelukkig kan iedereen nu gratis online gamen op de PS4. Vanaf nu tot en met 20 november kun je alles online beleven zonder dat je een speciaal PlayStation Plus-abonnement moet hebben. Je hoeft je ook nergens voor op te geven of in te schrijven. Knal gewoon je PS4 aan, sluit hem aan op het internet, kies je favoriete game en ga los.

Ideaal om dit weekend even aan de slag te gaan met FIFA 18 Ultimate Team, de strijd in Call of Duty WWII of combineer het met de mogelijkheid om nu gratis Rainbow Six Siege te downloaden en te spelen. In dat laatste geval sla je dan zelfs twee vliegen in één klap. Zo kun je gratis jezelf het hele weekend vermaken. Goede zaak toch? Welke game ga jij online spelen?

Online gamen PS4

Wil je meer weten over de mogelijkheden om dit weekend gratis online te gamen op de PS4? Bezoek dan de speciale actiepagina die PlayStation voor deze actie live heeft gegooid.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste gaming-nieuws? Houd dan onze gaming-pagina goed in de gaten voor reviews van games, gear en meer interessante updates die je echt niet mag missen als gamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Iedereen kan nu gratis online gamen op de PS4
Sluiten