Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 dec 2020

Scoor nu een gratis outfit met kerstsfeer in Fall Guys

Nog een paar dagen en dan is het kerst. Rond die periode zie je dat verschillende games alvast in die sfeer komen. Zo ook Fall Guys.

De fijne game lanceerde onlangs het derde seizoen. En dat seizoen is op zichzelf al een winterwonderland, want alles is in de sfeer van de winter. En nu doet de ontwikkelaar wat extra sfeer boven op, door wat kerst in Fall Guys te stoppen.

Kerst in Fall Guys

In een nieuwe video, die je hieronder kunt bekijken, heeft de ontwikkelaar het nieuwe pakje voor Fall Guys onthuld. Zoals je wellicht al had verwacht, gaat het om een outfit waarbij je als kerstman kunt gaan rondrennen. Het enige dat je moet doen om dit pakje vrij te spelen, is de game te spelen. Dat moet je wel tussen nu en 25 december gaan doen. Je krijgt het pak namelijk als een login-bonus. Dus even de game opstarten en misschien een potje spelen en het pakje is voor jou zonder dat je er extra moeite voor hoeft te doen. Buiten dat is de onderstaande video erg schattig en de moeite waard om even te voor gaan zitten.

Zeker nu Fall Guys in een lekker en vrolijk wintersfeertje zit, heeft het wel wat om in een kerstoutfit rond te rennen. Alleen als alle zestig spelers dit pak aantrekken, dan is het wellicht iets te veel van het goede. Gelukkig zijn er in het verleden heel wat andere pakjes vrijgegeven, waardoor je als speler genoeg keuze hebt. Onlangs verscheen bijvoorbeeld de gans uit Untitled Goose Game in de game.

Een succesverhaal

Fall Guys is inmiddels een paar maanden uit. Hoewel de hype van het begin wat is weggeëbd, is het een game die inmiddels tien miljoen keer is verkocht. De game is nu speelbaar op de pc en PlayStation 4.

Reageer op artikel:
Scoor nu een gratis outfit met kerstsfeer in Fall Guys
Sluiten