Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 dec 2017

Gratis PlayStation Plus Games januari 2018 – Los met Deus Ex

Het duurt nog een paar dagen voordat het nieuwe jaar begint, maar nu kunnen we ons al verheugen op het moois dat volgend jaar uitkomt. Daarbij beginnen we met de gratis PlayStation Plus Games januari 2017. Deze kan iedereen met een actief PlayStation Plus-abonnement gratis in huis halen. En dan kun je het net zo lang spelen als dat je abonnement actief is. Dit zijn de games die je deze maand kunt scoren.

PlayStation Plus Games januari 2017 PS4 – Deus Ex Mankind Divided

We beginnen deze maand met een absolute topgame in de vorm van Deus Ex Mankind Divided. Het is het vervolg op het zeer fijne Human Revolution en laat je andermaal kennismaken met Adam Jensen, die zich in een futuristische wereld bevindt. Daarin is er een duidelijke tweedeling ontstaan tussen mensen die gebruik maken van augmentations en hen die dat niet doen. Vanuit die tweedeling ontstaat er een strijd, waar jij iets aan moet doen. Het toffe aan de game is de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe je de game speelt. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en je kunt gebruik maken van diverse vaardigheden om jou te helpen in de strijd met de diverse vijanden. Het is een titel die zwaar de moeite waard is en perfect om nu te proberen.

PlayStation Plus Games januari 2017

PlayStation Plus Games januari 2017 PS4 – Batman: The Telltale Series

De tweede PlayStation 4-game is minstens zo interessant. Met Batman: The Telltale Series hebben we een uitstekende nieuwe Telltale-game te pakken, de studio die faam heeft gemaakt met de Walking Dead-reeks. Zoals je van de titel kunt afleiden, is dit een verhalende Batman-game. Daarbij draait het allemaal om Bruce Wayne en zijn manier hoe hij met het personage Batman omgaat. Aan de hand van jouw keuzes kun jij bepalen hoe Bruce zijn leven leidt. Alle vijf de episodes van het eerste seizoen zijn beschikbaar in deze deal.

PlayStation Plus Games januari 2017 PS3 – Sacred 3

Als je een PlayStation 3 nog hebt staan, dan is Sacred 3 een game om lekker je verstand mee op nul te zetten en een fijne en simpele actiegame te beleven. Er zitten ook wel wat RPG-elementen in de game, maar daar moet je niet te veel van verwachten. Dit is een klassieke hack and slasher, waar je wat uurtjes plezier mee kunt beleven. Niks meer, maar zeker ook niet minder.

PlayStation Plus Games januari 2017 PS3 – Book of Unwritten Tales

Book of Unwritten Tales neemt je mee naar de tijd van de klassieke point and click-genre. Het is een klassieke avonturengame, die in eerste instantie in 2009 uitkwam. Er zijn meer dan honderd puzzels waar je mee los kunt gaan en je kunt aan de slag met een drietal verschillende personages, die stuk voor stuk net wat andere mogelijkheden hebben. Daarmee moet de game je tientallen uren zoet houden.

PlayStation Plus Games januari 2017 PlayStation Vita – Psycho-Pass: Mandatory Happiness

Vanuit Japan komt het nogal vage Psycho-Pass: Mandatory Happiness. De game neemt je mee naar een futuristische versie van Tokio, waar jij een avontuur beleeft. Het is een game waarbij je veel lappen tekst voorgeschoteld krijgt en moet beslissen waar de waarheid ligt. De game valt onder de categorie van de visual novel en is wat dat betreft ideaal om onderweg te spelen.

PlayStation Plus Games januari 2017 PlayStation Vita – Uncanny Valley (ook beschikbaar voor de PS4)

De laatste game van deze maand is Uncanny Valley. Een game die naast de PlayStation Vita ook beschikbaar is op de PlayStation 4. Uncanny Valley is een survival horror game, die een mix biedt tussen het verkennen van de wereld, het oplossen van verschillende puzzels, het beleven van diverse zijverhalen en tegelijkertijd ook wat actie biedt in een third person actiegame. Van deze lijst waarschijnlijk de minst sterke titel, maar zolang hij gratis is, hoor je ons niet klagen.

Dit alles is vanaf 2 januari te downloaden vanaf de PlayStation Store. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze gamingpagina hier.

Reageer op artikel:
Gratis PlayStation Plus Games januari 2018 – Los met Deus Ex
Sluiten