Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 okt 2019

Gratis PlayStation Plus games van november 2019 zijn bekend!

Het is vandaag de laatste dag van oktober en dat betekent dat het de hoogste tijd is om te kijken wat de PlayStation Plus games november 2019-line up voor ons in petto heeft. Deze maand zien we onder andere Nioh.

En net zoals elke maand hoop je dat Sony er voor zou kiezen om meer dan twee games te bieden nadat een paar maanden geleden de games voor de PlayStation 3 en Vita wegvielen. Helaas bestaat de PlayStation Plus games november 2019-line up ook weer uit twee games. We stellen ze graag aan je voor.

PlayStation Plus games november 2019 met Nioh

De belangrijkste game in de PlayStation Plus games november 2019-line up is zonder twijfel Nioh. Wat mij betreft echt een perfecte game om aan de line up toe te voegen. Het is een game waarvan de mensen die het gespeeld hebben zeer enthousiast zijn, maar waarvan je tegelijkertijd ook kunt afvragen of hij voor jou geschikt is met zijn hoge moeilijkheidsgraad. Hij valt wat dat betreft te vergelijken met de Dark Souls-reeks. In de game reis je af naar het oude Japan waar je te maken krijgt naar allemaal gevaarlijke demonen. Niet alleen draait het daarbij om overleven, je moet ze ook weten te verslaan.

Outlast 2

Ook de tweede game past goed in het hele Halloween-sfeertje van vandaag. Het gaat om Outlast 2, een absolute horrorgame, waarbij je na crash met de helikopter terecht komt in een soort spookdorpje. Daar ga je op zoek naar je partner die je bent kwijtgeraakt. Zij blijkt al snel te zijn ontvoerd en het is aan jou om deze nachtmerrie tot een goed einde te brengen.

De games zijn beschikbaar vanaf 5 november en worden na 3 december weer vervangen door andere titels. Tot die tijd kun je dus nog de games van oktober downloaden, waarbij je onder ander The Last of Us nog kunt scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Gratis PlayStation Plus games van november 2019 zijn bekend!
Sluiten