Deze gratis streamingdienst biedt content van Netflix, Disney+ en Amazon gratis aan

Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video zijn streamingdiensten waar je voor moet betalen. Doe je dat, dan heb je toegang tot een flinke lading geweldige content. Maar wat nou als we je vertellen dat je de content ook gratis kan bekijken?

Er is een “online radiostation” dat content van streamingdiensten gratis in real-time uitzendt. Het gaat om All The Streams dat je simpelweg laat meegenieten van Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ waar zij op geabonneerd zijn. Er zit alleen een nadeel aan het hele geintje: je hebt zelf niet in de hand wat je kijkt.

Netflix, Disney+ en Amazon, maar dan gratis

Ben jij het ook zo zat dat alle content tegenwoordig verdeeld wordt over verschillende streamingdiensten? Dan is de nieuwe, waarschijnlijk uiterst illegale, website All The Streams waarschijnlijk iets voor jou. Dit “online radiostation” is beschikbaar op PC en Mobile. Het zendt content uit van je favoriete streamingdiensten. Het aanbod bestaat uit:

  • Netflix
  • Amazon Prime Video
  • Disney+
  • HBO Now
  • Hulu
  • ShowTime

Het enige wat jij als kijker alleen moet inleveren is de controle over wat je kijkt. Het gaat namelijk om een stream die content, dat geselecteerd wordt door de makers, uitzendt. Kiezen deze mensen er bijvoorbeeld voor om The Witcher van Netflix uit te zenden, dan is dat wat je kijkt.

Netflix, Amazon Prime, Disney+ gratis
Gratis streamen (Afbeelding: AllTheStreams)

Wees er snel bij (en zo doe je dat)

Ga naar de website via deze link en klik vervolgens op “See What’s Playing”. Op die manier start je als het ware de FM Radio en kan het feest beginnen. Door aan de knop aan de linkerkant te draaien wissel je van zender. In dit geval dus van streamingdienst. Op die manier scrol je dus door het aanbod van content. Tijdens het schrijven van dit artikel zag ik Avatar op Disney+, Star Trek op Prime Video en The Witcher op Netflix.

Je kunt zelf dus niet kiezen wat je kijkt, maar het is wel mogelijk om suggesties in te sturen naar een telefoonnummer. Hoelang het duurt voor er iets met je verzoek gebeurt of dat er uberhaupt iets mee gedaan wordt is niet bekend.

Netflix, Amazon Prime, Disney+ gratis
Gratis streamen (Afbeelding: AllTheStreams)

Hou er alleen wel rekening mee dat dit geintje niet heel lang gaat duren. Zoals gezegd is dit alles behalve legaal, maar doe jij als bezoeker weinig fout. Maar de kans dat deze grote partijen er alles aan doen om de streamingdienst te stoppen is erg groot. Maar dat het aanslaat mag overigens wel duidelijk zijn. Terwijl we dit schrijven zijn er ruim 218.000 mensen aan het kijken (ten tijde van de screenshots overduidelijk iets minder).

Reageer op artikel:
Deze gratis streamingdienst biedt content van Netflix, Disney+ en Amazon gratis aan
Sluiten