Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 30 jul 2017
Leestijd: 2 minuten

Met deze modulaire tuinmeubels is je tuin altijd in beweging

De modulaire Grid tuinmeubels van Gloster zijn ontworpen voor de wissellende wensen van de huidige mens, die constant aan veranderingen onderhevig is. De banken en tafels zijn op talloze manieren te regelen, zodat je volop je creativiteit er tegenaan kunt gooien. Een romantische avond met z’n tweeën of een bbq met vrienden. De Grid meubels passen zich aan alle situaties aan. 

Elegante banken en tafels voor een stijl boost in de tuin

De collectie is ontworpen door Henrik Pedersen en bestaat uit verschillende elegante banken en tafels. Deze kunnen gecombineerd worden tot verschillende opstellingen. De tafels kunnen in hoogte worden versteld, wat voor extra flexibiliteit zorgt. Grid staat voor zowel functionaliteit als een bepaalde mindset en geeft je tuin net dat extra beetje stijl en elegantie.

Grid tuinmeubels

Door weer en wind

De verschillende stukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, die het buiten prima kunnen overleven. Je hoeft je tuinset dus niet na een jaar alweer weg te doen omdat het de winter niet heeft doorstaan. De aluminium frames hebben een poedercoating gekregen. Hierdoor zijn ze extra goed bestand tegen corrosie. Ook aan de kussens is gedacht. Deze zijn bestand tegen water, dankzij de gebruikte technologie uit de scheepvaart.

Grid tuinmeubels

Grid tuinmeubels zijn behoorlijk prijzig

Helaas hangt er wel een behoorlijk prijskaarje aan de Grid tuinmeubels. Het goedkoopste product is een hoes voor een voetenbankje voor 258 dollar. Het voetenbankje zelf kost 1.797 dollar. Wil je een hele hoekset, dan ben je toch echt 11.999 dollar kwijt. Wie het ondanks de prijs toch wil proberen kan terecht bij verschillende winkels, waaronder Dacks in amsterdam en Hora in Barneveld. Op de Gloster site is een compleet overzicht te zien van de beschikbare koop locaties.

Ook voor binnen bestaan er natuurlijk modulaire meubels, om dezelfde flexibele trend door te zetten. De banken uit de ACTIU Bend collectie zijn voor op de werkplek erg handig, maar kunnen ook je woonkamer tot een dynamische plaats maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze modulaire tuinmeubels is je tuin altijd in beweging
Sluiten