Daniel Koster
Daniel Koster Cars 4 okt 2017

Dankzij deze Formule 1 innovaties kan Max Verstappen nu scoren

Nederland is weer in de ban van de Formule 1. En dat komt uiteraard door Max Verstappen. De jonge Nederlander is met zijn snelle inhaalacties en brede glimlach een genot om naar te kijken. Zonder deze grootste Formule 1 innovaties zou dat niet eens mogelijk zijn.

Waar die Formule 1 innovaties wel niet goed voor zijn

Wat hierbij minstens net zo tof is, is dat dat ook voor ons geldt. Je weet vast dat de innovaties die in racewagens worden verwerkt dikwijls worden doorgevoerd in onze auto’s. Zo is de Formule 1 een testcircuit. Je kunt denken aan remschijven, motoren met meer vermogen en aerodynamische ontwerpen. En dan hebben we het nog niet eens over de Formule E voor elektrische auto’s.

We mogen zodoende God op onze blote knietjes bedanken voor de Formule 1.

Al met al leiden deze grootste innovaties in de Formule 1 ertoe dat Max zijn razendsnelle tijden kan klokken. En dus ook dat wij met zijn allen van nieuwe innovaties in onze auto’s mogen genieten. We mogen zodoende God op onze blote knietjes bedanken voor de Formule 1.

Max Verstappen maakt indruk

Natuurlijk is de Formule 1 voor de meesten simpelweg een genot om naar te kijken. Je kunt denken aan de razendsnelle pitstops van Max Verstappen en natuurlijk aan de strijd voor de eerste plek in het eindklassement.

Reageer op artikel:
Dankzij deze Formule 1 innovaties kan Max Verstappen nu scoren
Sluiten