Je vinylplaten komen spontaan uit deze groovy vinylkast

Vinyl is weer helemaal terug van weggeweest. De historie en het geluid van deze platen geven een extra je ne sais quoi aan de muziekbelevenis. Het enige nadeel is dat al die platen best wat ruimte innemen en niet echt tegen een stootje kunnen. Bewaren in deze awesome vinylkast is aan te raden.

De Korgis Record Cabinet is een kast en vinylhouder in één. Door het simpele design van walnoothout en vierkante vormen past de kast in vrijwel elk interieur. Wat zo praktisch is aan de Korgis, is dat de eigenaar de kast zelf kan aanpassen. Heb je veel platen, dan kun je de gehele kast gebruiken als vinylhouder. Heb je er wat minder? Dan gebruik je gewoon een gedeelte.

De kast is 1,20 meter breed en 1,30 meter hoog. Hoeveel-ie kost weten we niet, maar je kunt de maker Mitz Takahashi mailen op dit e-mailadres: [email protected] Is deze kast voor jou te klein? Dan kun je altijd kijken naar de Grow. Die kast groeit met je vinylcollectie mee. Groovy dude.

Wij krijgen geen genoeg van vinyl. Dat heeft ook te maken met de allure die erbij hoort. Daarnaast zijn we gewoon gek op vinylgadgets en platenspelers. Mocht deze kast niks voor jou zijn omdat je liever een whisky-audio-en-vinylkast in één hebt, dan is dit vast en zeker je droommeubel.

Reageer op artikel:
Je vinylplaten komen spontaan uit deze groovy vinylkast
Sluiten