Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 mei 2020

Grote Fortnite-verandering lijkt tijdelijk te zijn

Binnenkort kunnen we aan de slag met het nieuwe seizoen van Fortnite. Het gaat dan om Chapter 2 Season 3. Dit moet als het goed is op 11 juni van start gaan.

Maar voordat het nieuwe Fortnite-seizoen begint, zijn er al heel wat dingen gaande die ons een beeld geven van wat straks kunnen verwachten. Zo is er nu een verandering in de gameplay te vinden, maar deze lijkt tijdelijk te zijn.

Fortnite-gameplay verandering lijkt tijdelijk te zijn

Want wanneer je nu aan de slag gaat met Fortnite, dan zul je merken dat de zogenaamde Storm in de game iets anders werkt dan dat normaal gesproken het geval is. Zo begint de storm op dit moment als een grotere cirkel dan dat normaal gesproken het geval is, maar de cirkel gaat een stuk sneller. De countdown naar de tweede fase is korter en de cirkel gaat sneller dicht. Dat is natuurlijk niet zo’n grote verandering als de toevoeging van andere gameplay-elementen, maar wanneer je een speler bent die lang in leven wilt blijven zonder in problemen te komen, dan is dit iets waar je rekening mee moet houden.

Fortnite
Waar is Midas mee bezig? (Afbeelding: Epic Games)

Het zou een voorbode zijn op de grotere veranderingen die in het nieuwe seizoen zouden komen. Qua verhaal zou het zo zijn dat Midas nu de Storm onder zijn controle heeft met het Doomsday Device. En dat zou weer een aanleiding zijn voor een speciaal evenement van dit weekend of ergens volgende week. Wat op zijn beurt weer de opmaat zou zijn van het nieuwe seizoen. In dat nieuwe seizoen lijkt overigens water een belangrijke rol te gaan spelen. Volgens de laatste geruchten zal water een belangrijke rol gaan spelen in het nieuwe seizoen. Zo kan er een overstroming plaatsvinden, die er voor zorgt dat de balans in de map weer flink wordt opgeschud. Wil je meer lezen over Fortnite? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Grote Fortnite-verandering lijkt tijdelijk te zijn
Sluiten