Noah Korevaar
Noah Korevaar Uncategorized 28 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Grote verrassing: Netflix introduceert The OA: Part 2

Ken je The OA nog? Je zou de controversiële serie bijna vergeten tussen de barrage aan Netflix Originals die de afgelopen jaren zijn uitgekomen. De science-fiction serie van Brit Marling en Zal Batmanglij krijgt binnenkort een tweede seizoen.

The OA: Part 2 naar Netflix

The OA is typisch zo’n serie die best had mogen stoppen na het eerste seizoen. De shockerende finale sloot alles mooi af, en er zijn al zoveel series die we ellenlang moeten volgen!

Een eerste trailer voor het tweede seizoen laat zien hoe de makers toch weer een vervolg aan het eerste seizoen hebben geplakt. En eerlijk: het weet meteen weer te fascineren!

The OA: Part 2 komt al op 22 maart naar de streamingdienst, opvallend snel. De trailer en überhaupt het nieuws dat er een tweede seizoen komt werd gisteren door het Amerikaanse Entertainment Weekly gedeeld.

Twist: alternatieve dimensie

Alles wordt lekker opgeschud, want we komen terecht in een alternatieve dimensie waarin Prairie en haar vrienden een compleet ander leven leiden.

Met die twist komt ook een koerswijziging qua genre gepaard. Batmanglij beschrijft The OA: Part 2 meer als een noir:

“We wilden erin stappen met een cynische detective, een bekend soort personage. Films als The Big Sleep voelen niet verouderd aan, ook niet toen ze uitkwamen. Ze waren destijds zeer modern. Toen dachten we, ‘Wat is nou een betere plek dan San Francisco en de tech-wereld om een noir in een hedendaagse setting neer te zetten?'”

Marling keert opnieuw in de hoofdrol, hetzelfde geldt voor Jason Isaac, Emory Cohen en Scott Wilson. Kingsley Ben-Adir speelt een nieuw personage genaamd Karim Washington, de detective waar de makers het over hebben. Op naar 22 maart!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Grote verrassing: Netflix introduceert The OA: Part 2
Sluiten