Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 17 sep 2019

Ground War komt in de volgende Call of Duty Modern Warfare-beta

Het afgelopen weekend was het op de PlayStation 4 mogelijk om aan de slag te gaan met de Call of Duty Modern Warfare-beta. Je kreeg daar onder andere toegang tot wanneer je de game hebt gepre-ordert en gaf je de mogelijkheid om kennis te maken met de multiplayer van de game. Vele miljoenen gamers hebben dat gedaan. En dat is niet de enige keer dat je de game kunt spelen. Aankomend weekend wordt een tweede beta gehouden. Naast het feit dat deze ook speelbaar is op ander platformen, zoals de pc en de Xbox One (naast uiteraard de PlayStation 4), brengt de tweede beta ook wat extra content. Zo heb je onder andere de introductie van Ground War.

Ground War naar de Call of Duty Modern Warfare-beta

En voor het nog niet wist: Ground War is de grote nieuwe multiplayermodus van de game. Het is mogelijk om daar met heel veel gamers tegelijkertijd mee te gaan spelen. De ontwikkelaar wist ten tijde van het multiplayer-onthullingsevenement in Los Angeles nog niet precies met hoeveel gamers het gespeeld kon gaan worden. Maar tijdens de Call of Duty Modern Warfare-beta kun je de modus met 64 man gaan spelen, verdeeld over twee teams van 32 spelers.

Call of Duty Modern Warfare big team battle
Ground War (Bron: Activision)

Dit alles vindt dan plaats op de map Karst River Quarry. Volgens de ontwikkelaar zelf wordt de nieuwe modus op 21 september in de beta gelanceerd en is dan speelbaar tot en met maandag 23 september, de dag waarop de beta eindigt. Zodoende heb je dus maar een paar dagen de tijd om te kijken of de nieuwe modus interessant is. En daarna moet je een maandje gaan wachten. Op 25 oktober verschijnt Call of Duty Modern Warfare op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor die tijd wordt overigens nog wel de singleplayer onthuld, waar we tot nu toe enkel glimpsen van hebben gezien. Wil je meer lezen over de game? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ground War komt in de volgende Call of Duty Modern Warfare-beta
Sluiten