Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 31 okt 2020

Groupdeal, Action en Aldi superaanbieding: slimme beveiligingscamera voor je voordeur

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een slimme bewakingscamera die niets mist.

Bedien een slimme bewakingscamera vanaf je smartphone

Een slimme bewakingscamera bij je voordeur installeren heeft verschillende functies. Zo legt hij voor je vast wat er bij je voordeur gebeurt als je zelf niet thuis bent, maar ook als je lekker languit op de bank ligt. Zo kun je bijvoorbeeld via deze camera van Groupdeal op je smartphone zien wie er voor je deur staat en ook met die persoon communiceren. Of het nou de postbezorger of een bekende is; het maakt je leven net een tikkeltje makkelijker (en luier).

beveiligingscamera Groupdeal
IP-camera (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeals beveiligingscamera

De beveiligingscamera die je deze week tegen een scherpe prijs op Groupdeal kunt kopen kun je via je smartphone bedienen. Zo ben je, als je wilt, altijd op de hoogte van wat er bij jouw voordeur gebeurt. Dankzij de speciale nachtvisie houdt de camera ook ‘s nachts in de gaten wat er in of om je huis gebeurt.

Daarnaast heeft hij een bewegingsdetectie-functie waardoor hij automatisch aanspringt als hij beweging detecteert. Zo zie je op tijd of er ongewenste gasten in je tuin rondlopen, of waar je hond of kinderen uithangen. Wil je de beelden graag bewaren? Kies dan voor de beveiligingscamera met SD-kaart in plaats van zonder.

IP-camera Groupdeal
IP-camera (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die er in week 44 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Groupdeal, Action en Aldi superaanbieding: slimme beveiligingscamera voor je voordeur
Sluiten