Groupdeal, Action en Aldi superaanbieding: goedkope broodbakmachine

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met deze broodbakmachine voor wie altijd vers brood op de plank wil.

Bak vers brood in eigen keuken

Tijdens de herfst- en winterdagen gaan broodbakmachines als warme broodjes over de toonbank. Waardoor dat komt? Doordat het tijdens de koudere en kortere dagen nog fijner is om wakker te worden in een huis dat naar brood ruikt om vervolgens een lekker uitgebreid ontbijt te houden omdat je de deur toch niet uit mag. Op zoek naar een broodbakmachine met een instelbare timer waardoor hij ‘s nachts begint met bakken zodat jij ‘s ochtends het meest verse brood hebt? Check dan deze deal op Groupdeal.

broodbakmachine Groupdeal
Broodbakmachine (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s broodbakmachine

De BM100 van TurboTronic is een broodbakmachine met veel verschillende opties. Volgens Groupdeal kun je er allerlei kanten mee op. Wij denken dat je hem het beste gewoon op het aanrecht kunt zetten en er daarna niet te veel kanten meer mee op moet gaan.

Een broodbakmachine werkt makkelijk. Dankzij de 19 automatische programma’s bakt deze broodbakmachine van Groupdeal allerlei soorten broden. Denk bijvoorbeeld aan volkoren brood, glutenvrij brood, cake, en zelfs stokbrood, aldus Groupdeal. Hoe een volledig stokbrood in dit bakblik past is ons ook een raadsel, maar lukt het jou een stokbrood te bakken in deze machine dan proeven we graag een sneetje.

Een voordeel van een machine als deze is dat hij al het (zware) werk voor je doet. Doe de ingrediënten in het bakblik, stel het juiste programma in en de machine kneedt, mengt, rijst en bakt het deeg vervolgens automatisch.

broodbakmachine Groupdeal
Broodbakmachine (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 79,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die er in week 45 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Groupdeal, Action en Aldi superaanbieding: goedkope broodbakmachine
Sluiten