Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 20 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: drone met camera onder 100 euro

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met deze goedkope drone.

Drone laat het perfecte plaatje zien

Drone shots laten ieder landschap er fabelachtig uitzien. Of het nou een foto of een video is; vanaf hoge hoogte ziet een gewoon Nederlands strand er opeens uit als een oase van rust met verschillende structuren, lijnen, symmetrie, asymmetrie, en nog veel meer. Vanaf ooghoogte is het echter gewoon een strand met bruinige zee waar de wind zo hard zand in je ogen waait dat je het plaatje haast niet kunt zien.

Drones zijn al lang niet onbetaalbaar meer. Er zijn verschillende betaalbare drones te koop waardoor ook iedere hobbyfotograaf, of wie het gewoon leuk vindt om een drone te besturen, spectaculaire beelden vastlegt. Zo’n betaalbare drone kwamen we deze week via Groupdeal tegen.

drone camera Groupdeal
Drone met camera (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: drone met camera

Groupdeal’s drone lijkt een flinke gadget, maar is in werkelijkheid een klein apparaat. Voor deze prijs heeft hij een aantal opvallende kenmerken en functies. De beeldkwaliteit van de camera is bijvoorbeeld 4K. Een andere opvallende functie is dat de drone wifi heeft. Dit is natuurlijk nodig om hem met je smartphone te kunnen besturen, maar daarnaast zorgt deze functie er ook voor dat Groupdeal’s drone in realtime foto’s en video’s naar je smartphone kan verzenden.

Een drone besturen vergt wat oefening. Je wilt hem natuurlijk niet tijdens je eerste testrit in de boom vliegen. Kun je de weg naar huis niet meer vinden of vliegt de drone op de kop en weet je niet hoe je hem weer rechtop krijgt? Druk dan simpelweg op de zogenaamde’one key return‘-functie. Danzkij deze functie vindt hij zelf de weg naar huis wanneer jij die even kwijt bent.

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de gadgets die er in week 11 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: drone met camera onder 100 euro
Sluiten