Groupdeal, Action & Aldi superaanbieding: opvouwbare loopband

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met deze opvouwbare loopband.

Rondje hardlopen of op de loopband?

Ondanks de nieuwe aangescherpte maatregelen in Nederland zijn de sportscholen nog open. Toch vindt niet iedereen het even lekker om in die klamme ruimte te sporten naast andere hijgende en zwetende fanatiekelingen. Dat is te begrijpen. Een rondje door het park of het bos rennen om je conditie te onderhouden is een goed alternatief. Al lopen sommige mensen wonderbaarlijk genoeg liever op een loopband dan in de frisse buitenlucht. Ieder zo zijn ding zullen we maar zeggen. Voor deze mensen heeft Groupdeal deze week in ieder geval een hele lekkere aanbieding: een opvouwbare loopband die in ieder huis past.

opvouwbare loopband Groupdeal
Opvouwbare loopband (Afbeelding: AliExpress)

Opvouwbare loopband Groupdeal

De SportTronic loopband van Groupdeal is handig in ieder huishouden. Je vouwt hem namelijk zo uit om even tussen de bedrijven door aan je conditie te werken, en klapt hem daarna ook zo weer in. Dit laat ons met een belangrijke vraag zitten: is deze loopband nou opvouwbaar of opklapbaar?

Terwijl we deze vraag even onbeantwoord laten vertellen we nog wat meer over de loopband. De compacte loopband heeft een LCD-display die je snelheid, de afgelegde afstand, tijd, calorieën en je hartslag weergeeft. Daarnaast heeft het fitnessapparaat ook een tablethouder zodat je tijdens het rennen je favoriete serie kunt kijken, een motiverende speech kunt YouTuben of toch snel even je mail kunt checken.

opvouwbare loopband Groupdeal
Het display van de loopband (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 329,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 43 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Groupdeal, Action & Aldi superaanbieding: opvouwbare loopband
Sluiten