Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 15 nov 2020

Groupdeal, Action en Aldi superaanbieding: slimme slaaphulp tegen insomnia

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een slaaphulp die zelfs de meest moeilijke slaper in slaap belooft te wiegen.

Val makkelijker in slaap en sta makkelijker op

Wakker worden en opstaan is iets waar velen van ons dagelijks mee worstelen. Dit is nog moeilijker als je ook moeite hebt met in slaap vallen. Wie last heeft van slapeloosheid ligt soms uren naar het plafond te staren om daarna nog net vier uur slaap te pakken. Dat kan beter. Bijvoorbeeld met behulp van de Dowdow Slaaphulp die we op Groupdeal tegenkwamen.

slaaphulp Groupdeal
Dowdow slaaphulp (Afbeelding: Amazon)

Groupdeal’s ultieme gadget tegen slapeloosheid

Stop met jezelf slaappillen voeren om in slaap te vallen. Die troep heb je namelijk niet nodig wanneer je deze gadget naast je bed hebt. Tenminste, als we Groupdeal mogen geloven val je rustig in slaap met behulp van dit slimme apparaatje.

Hoe dit werkt? Met behulp van twee verschillende programma’s. Het ene duurt acht minuten en het andere twee. De Dowdow Slaaphulp projecteert blauw licht op het plafond dat verandert van grootte. Probeer je ademhaling in hetzelfde tempo te laten verlopen als de wisselingen van het licht. Adem in wanneer het licht groter wordt en uit wanneer het kleiner wordt. De verdere instructies worden uiteraard geleverd bij de aankoop van het gadget.

Benieuwd of de Dowdow Slaaptrainer jou ook als een babytje in slaap wiegt? Probeer hem dan zelf uit. Gebruikers van het gadget vallen gemiddeld 2,5 keer sneller in slaap. Bedoelt Groupdeal hier sneller dan voorheen? Of sneller dan een superslaper? Geen idee. Maar 2,5 keer sneller dan iets zal altijd beter zijn dan vier uur lang slapeloos naar het plafond staren.

dowdow Groupdeal
Dowdow slaaphulp (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: https://www.groupdeal.nl/v2/shop/product/dodow-slaaphulp?utm_source=want.nl&utm_medium=referral&utm_campaign=gadgets&utm_content=dodow-slaaphulp

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 46 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Groupdeal, Action en Aldi superaanbieding: slimme slaaphulp tegen insomnia
Sluiten