Groupdeal, Action en Aldi superaanbieding: slimme gadget voor lege smartphone

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een slimme armband om je smartphone mee op te laden.

Geen nachtmerries meer over smartphone met 20 procent batterij

Worden je handen een beetje klam wanneer de accu van je smartphone nog maar 20 procent vol is? En breekt je compleet het zweet uit wanneer je ziet dat je smartphone nog maar 10 procent batterij heeft? Zorg dan dat je een oplader of USB-kabel bij je hebt zodat je hem altijd ergens aan de lader kunt leggen. Rondlopen met een laadkabel in je broekzak is alleen niet altijd even handig.

Op Groupdeal kwamen we een opvallende en tegelijkertijd onopvallende oplossing tegen: een oplaadkabel vermomd als armband. Deze armband past in je broekzak maar dat is niet nodig want je hangt hem net zo makkelijk om je pols.

Groupdeal gadget
Smartphoneoplader vermomd als armband (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s handige gadget

De armband is eigenlijk een oplader voor om je pols. De twee uiteinden van de armband zijn in elkaar te schuiven, maar het uiteinde van de armband is een Apple- of Android aansluiting. Volgens Groupdeal laadt deze kabel je smartphone extra snel op doordat de kabel niet zo lang.

Het gadget werkt met toestellen met de Apple-aansluiting (zoals de iPhone 6 tot de nieuwste iPhones en iPads hebben) en op alle Android toestellen met een Micro-USB aansluiting.

Groupdeal gadget
Powerbank in armband (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 4,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 47 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Groupdeal, Action en Aldi superaanbieding: slimme gadget voor lege smartphone
Sluiten