Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Apple 18 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: spotgoedkope Apple iPad Air

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een super goedkope iPad Air.

Refurbished iPad voor minder dan 200 euro

Deze week kun je op Groupdeal terecht voor een iPad Air van maar 180 euro. Nee, dat is geen typefout: 180 euro, of eigenlijk 179,99 euro. Maar die ene cent daar doe je hopelijk niet moeilijk over. Hoe het kan dat een Apple iPad Air zo goedkoop is? Het is een refurbished model.

Haak nou niet direct af omdat je niet zit te wachten op een ‘tweedehands’ iPad. Er zijn namelijk veel goede argumenten voor het kopen van een refurbished tablet, laptop en smartphone in plaats van een nieuwe. De lage prijs van deze producten is er daar een van. Minstens net zo belangrijk is het groene argument: een nieuwe gadget kopen is niet duurzaam in tegendeel tot de aanschaf van een refurbished gadget.

Een compleet nieuwe iPad kopen is zonde. Het draagt bij aan luchtvervuiling, watervervuiling, en verspilling. Er zwerven nog zo veel goede iPads rond die nog een paar jaar mee kunnen gaan. Dit geldt ook voor de A-grade refurbished iPad van Groupdeal. Deze gradatie betekent dat de iPad zo goed als nieuw is en bijna niet van nieuw te onderscheiden is. Al voel je dat onderscheid wel in je portemonnee.

iPad Air 2
iPad Air 2 (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: iPad Air 1 & iPad Air 2

Groupdeal geeft je de keuze uit een iPad Air 1 voor 180 euro en een iPad Air 2 voor 230 euro. Beide iPads hebben de ‘A-grade’ refurbished gradatie en kunnen zo nog jaren mee gaan. Mankeert er toch iets aan de iPad? Dan geeft Groupdeal je 2 jaar garantie. Die krijg je er niet bij wanneer je een iPad op Marktplaats scoort, of wel?

Prijs: 179,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 37 in de schappen liggen, waaronder meer refurbished Apple producten, een hometrainer, fitness armband en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!