Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Apple 1 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: refurbished MacBook Pro

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een betaalbare refurbished MacBook Pro.

Apple’s laptops hoeven niet onbetaalbaar te zijn

Apple’s laptops zijn al jarenlang razend populair. Vrijwel ieder tech-merk probeert Apple’s strakke stijl te kopiëren of in ieder geval mee te gaan met de trend die toch wel vaak wordt gezet door Apple. Of in ieder geval goed door Apple wordt uitgevoerd, zoals met name de Apple-fanboys zullen beamen.

Aan Apple’s MacBooks hangt echter ook een aardig prijskaartje. Een prijskaartje dat niet altijd geheel in lijn is met wat er allemaal in de laptop zit, maar wel in lijn is met Apple’s merkbekendheid en design. Daar betaal je uiteindelijk, of in beginsel, natuurlijk voor. Wie wel een MacBook wil hebben maar daar niet zijn complete portemonnee voor wil omkeren kan bij Groupdeal terecht voor een refurbished MacBook Pro met i5 processor.

Apple refurbished MacBook Groupdeal
Apple’s MacBook Pro 13” 8th generation (Afbeelding: Apple)

Krijg garantie op je refurbished MacBook bij Groupdeal

Een refurbished laptop kopen heeft verschillende voordelen, waarvan de lagere prijs een grote is. Wie voor een refurbished laptop kiest in plaats van zomaar een tweedehands exemplaar van Marktplaats weet zeker dat de kwaliteit van het product goed is. Daarnaast krijg je vaak een aantal maanden garantie op een refurbished product, iets wat natuurlijk niet het geval is wanneer je het op Marktplaats scoort. Groupdeal biedt 12 maanden garantie op deze MacBook Pro met 3 maanden garantie op de accu.

De MacBook Pro is Apple’s krachtpaard. Deze sterke laptop is niet de nieuwste uit Apple’s collectie (het is de MacBook Pro 13” 8e generatie) , maar gaat zeker nog jaren mee wanneer je er goed mee omgaat. De laptop draait op MacOS Catalina, heeft een schermgrootte van 13.3 inch en wordt geleverd inclusief oplader.

Prijs: 599,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!