Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 27 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: budget robot als huishoudhulp

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een goedkope robotstofzuiger.

Geen noodzakelijke gadget, wel een nuttige

Discussiëren over het nut en de noodzaak van een robotstofzuiger is vrij zinloos. We kunnen namelijk geen legitieme redenen bedenken voor de noodzaak van een robotstofzuiger. Als de schoonmaak van je huis zo achterstallig is, is de noodzaak om van je luie kont af te komen groter dan die om een robotstofzuiger te kopen.

Er is wel veel te zeggen voor het nut van een robotstofzuiger. Zeker wanneer je graag op je luie kont zit. Een robotstofzuiger zoals deze van Groupdeal doet de schoonmaak namelijk voor je. Dit gadget functioneert als stofzuiger met vier verschillende schoonmaakstanden en als dweil.

robotstofzuiger Groupdeal
Robotstofzuiger (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: goedkope robotstofzuiger

De robotstofzuiger van Groupdeal is een eenvoudig exemplaar voor een kleine prijs. Toch is het een goede hulp bij de grote schoonmaak. Eentje waarbij jij het stofzuigen dus niet zelf hoef te doen. Plof op de bank, pak je smartphone erbij, open de bijbehorende Tuya/Smart Live app (voor iOS en Android) en stuur deze robot aan terwijl jij onderuit gezakt zit.

De robotstofzuiger heeft een modus voor automatische reiniging, een zogenaamde ‘vast punt’ reiniging en ook een modus om speciaal te reinigen langs de wand. De vierde functie is een ‘handmatige’ bediening. Dat betekent niet dat je de robot door de kamer moet duwen, maar dat je hem via de afstandsbediening (op je smartphone) in real-time kunt aansturen.

Zit het stofzuigen erop? Schakel dan over naar de dweilfunctie die de vloer vlekvrij maakt.

robotstofzuiger Groupdeal
Robotstofzuiger (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 129,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier wat er in week 30 in de schappen ligt. Zoals een opblaasbare jacuzzi, Bluetooth in-ear oordopjes, goedkope smartphonehoesjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: budget robot als huishoudhulp
Sluiten