Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 4 sep 2021

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: budget robot huishoudhulp

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een budget robotstofzuiger.

Robotstofzuiger knapt het vuile werk op

Waar de een lekker ‘zen’ wordt van het huis poetsen en stofzuigen, krijgt de ander er rode stressvlekken van in diens nek. Toch vinden we het hopelijk allemaal lekker om in een schoon huis te leven. Wie het te moeilijk, saai, veel moeite, of te (plak hier je eigen excuus) vindt om het huis zo nu en dan te stofzuigen kan op Groupdeal terecht voor een robotstofzuiger.

De robotstofzuiger die Groupdeal in week 35 in de aanbieding heeft, is er niet zomaar een: het is een super goedkoop model. Of jij de hygiëne van je huis overlaat aan een robot van maar 60 euro hangt af van hoe wanhopig je onder je schoonmaaktaken uit wil komen.

Groupdeal iDust robotstofzuiger
iDust robotstofzuiger (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: iDust robotstofzuiger

Groupdeal’s robotstofzuiger is een multifunctioneel huishoudhulpje. De robot stofzuigt en dweilt. Daarnaast kun je er ook via bellen en internetten. O nee, dit laatste is niet waar. Laat je niet misleiden door de naam van het beestje, iDust: het is geen apparaat van Apple. Een apparaat van Apple zou sowieso niet voor een kleine prijs als deze over de (digitale) toonbank gaan.

iDust stofzuigt tot 60 á 70 minuten achter elkaar, werkt op een oplaadbare batterij die in vier tot vijf uur opgeladen is, en heeft sensoren waardoor hij obstakels ontwijkt.

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Dit zijn de 15 meest opvallende gadgets die er in week 35 in de schappen liggen, waaronder noise cancelling Bluetooth oordopjes, een churro maker, espressomachine, opblaasbaar bubbelbad, en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: budget robot huishoudhulp
Sluiten