Gruwelijke horrorfilm Netflix laat kijkers vol nachtmerries achter

Films & Series Mark Hofman 6 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Sinds enige tijd is de horrorfilm Talk to Me te zien op Netflix. Het internet staat er vol van, want deze gruwelijke en angstaanjagende film laat kijkers met bakken nachtmerries achter.

De afgelopen tijd komen we weer heerlijke pareltjes tegen op Netflix. Na deze intrigerende Nigeriaanse prins en de Spider-Man van Parijs is het nu dus tijd voor een bijzonder enge horrorfilm.

Horrorfilm laat Netflix-kijker met nachtmerries achter

Het gebeurt niet vaak dat Netflix-kijkers na het zien van een film niet meer alleen durven te zijn of willen dat de film uit hun geheugen gewist wordt. Talk to Me, dat sinds juli in de bioscoop te zien is en nu op de streamingdienst staat, krijgt dit echter wel voor elkaar.

De film volgt Mia, die niets gelooft van de social media-trend waarbij tieners door middel van een hand in contact komen met geesten. Ze besluit het zelf te proberen met haar vrienden, die vrij snel in de ban raken van het fenomeen.

De film van A24 werd al bestempeld als de engste horrorfilm van het jaar, en de kijkers zelf bevestigen dit ook op X. Er is zelfs iemand die zo bang was om alleen te zijn dat ze haar kat meenam naar de keuken. Een ander spreekt over heftige nachtmerries na het zien van de film.

Een kleine greep uit de reacties:

Talk to Me kijken in Nederland

Helaas voor Nederlandse horrorfans is Talk to Me niet in Nederland te zien. Maar gelukkig heeft de Amerikaanse versie van Netflix de film wel in het aanbod staan.

Om tot dat Amerikaanse aanbod te komen is het mogelijk om een VPN te gebruiken. Sluit Netflix af, stel de VPN in op de Verenigde Staten en open de streamingdienst opnieuw.

Zoveel kost Netflix je tegenwoordig in Nederland

Met Talk to Me heeft Netflix dus weer een fantastische horrorfilm te pakken. Verrassend is dat op dit moment niet, want de streamingdienst zit in een lekkere flow.

Wie ook wil meegenieten, zal echter wel een abonnement moeten afsluiten. In Nederland zijn er op dit moment drie verschillende abonnementen waar je gebruik van kunt maken:

  • Basic | HD-kwaliteit (720p), downloaden op 1 apparaat | 7,99 euro per maand
  • Standaard | Full HD-kwaliteit (1080p), downloaden op 2 apparaten | 11,99 euro per maand
  • Premium | Ultra HD-kwaliteit (4K), HDR, Ruimtelijke audio, downloaden op 4 apparaten | 15,99 euro per maand

Onlangs heeft Netflix zijn prijzen in de Verenigde Staten verhoogd, waardoor we ook een kleine prijsstijging in Nederland verwachten. Hou er dus rekening mee dat bovenstaande bedragen kunnen veranderen.

De beste gratis games om te spelen

Veel mensen weten dat Netflix dé plek is om films, series en documentaires te kijken. Maar wat niet veel mensen weten, is dat er ook games te spelen zijn op de dienst.

Om je daar iets beter kennis mee te laten maken, heeft WANT-redacteur Jeroen Kraak onlangs een klein onderzoekje gedaan. Hij ging los met de titels en vertelt in het onderstaande artikel welke games je het beste kunt spelen:

De beste gratis games die je op dit moment op Netflix speelt

Update 10 november: Artikel bijgewerkt na reacties dat Talk to Me niet in Nederland te zien is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen