Creatieveling maakt GTA 5-map op een stuk hout

Dat GTA 5 één van de grootste games is, dat is inmiddels geen nieuws meer. Meer dan honderd miljoen gamers hebben de game gekocht en onlangs werd de game gratis weggegeven. En dat zorgde voor een grote toestroom dat de servers het lastig hadden.

En met populaire games, zie je vaak mooie extra activiteiten. Zo hebben gamers zich honderden uren bezig gehouden met diverse mysteriën. Maar je hebt ook mensen die creatief zijn. Wat dat betreft is dit een goed voorbeeld. Want deze creatieveling heeft de map van GTA 5 nagemaakt op een stuk hout.

GTA 5-map op een stuk hout

De GTA 5-map werd gedeeld op Reddit door de gebruiker Originartwork. Originartowrk heeft in het verleden al wat ervaring opgedaan met maps van andere games en media. Zo heeft de persoon in het verleden kaarten op hout gemaakt van een serie als Game of Thrones, een game als Fortnite (die elk seizoen verandert, dus dat is wel lastig), maar ook van wereldsteden. De kaart van New York of Seattle is ook op die manier in hout gemaakt. Maar we hebben het nu even over Los Santos. En eerlijk is eerlijk, die is behoorlijk tof gemaakt. Bekijk hoe het geheel oogt hieronder.

GTA Wood Map – My Quarantine Project from r/gaming

De kaart van GTA 5 in hout kent verschillende hoogtepunten. Ten eerste zie je de naam Los Santos bovenaan het kunstwerk van hout. Als je als buitenstaander het stuk ziet, dan zou je denken dat het van een stad komt waar jij ooit bent geweest. Daarnaast lijkt er veel details in te zitten. Ten eerste is de stad Los Santos in detail nagemaakt, inclusief de haven. Verder valt het relief op. Met name de stukken die gelden als water, worden goed ingekeept, zodat je ziet dat dat lager is. Kijk je naar de noordkant van de map, dan valt natuurlijk gelijk Mount Chiliad op, maar ook het meer dat daar onder ligt.

Mocht je zoiets hebben van ‘dat wil ik ook!’, dan is het mogelijk om het kunstwerk op deze pagina te kopen.

Reageer op artikel:
Creatieveling maakt GTA 5-map op een stuk hout
Sluiten