Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 jan 2018

GTA 5-spelers kunnen aan de slag met nieuwe toffe auto

In de wereld van GTA 5 heb je geen enkel moment dat je even kunt chillen. Er is continu van alles te beleven. Het is dan ook niet voor niks dat de game al bijna 100 miljoen keer is verkocht. En als het aan de ontwikkelaar Rockstar Games ligt, blijft die teller nog lekker doorlopen. Zodoende is er weer een nieuwe update voor de game uitgebracht.

Een nieuwe wagen in GTA 5

Nee, de update is niet zo spannend als de uitstekende Doomsday Heist-uitbreiding. Dit is nog altijd één van de beste toevoegingen die GTA 5 heeft gekregen. Maar dankzij de nieuwe update kun je wel aan de slag met een nieuwe wagen. Het gaat om de Grotti GT500. Het is niet de snelste wagen die je kunt scoren, maar het is wel een mooie stoere bak om de straten van Los Santos mee onveilig te maken. De auto heeft een topsnelheid van ongeveer 180 kilometer per uur en hieronder kun je zien hoe blits deze wagen er uit ziet.

GTA 5
GTA 5

Nieuwe Adversary Mode

Naast de toevoeging van de Grotti GT500, heeft GTA Online ook een nieuwe Adversary Mode. Deze mode heet Air Quote en laat je met vier teams en maximaal zestien spelers tegelijkertijd een gevecht in de lucht uitvechten. Als jij dus van spannende dogfights met straaljagers houdt, dan is dit je go-to modus van de aankomende week. Tot en met 22 januari 2018 krijg je er bovendien dubbele RP en GTA dollars voor. Heb je weer sneller de benodigde 800.000 dollar om de Grotti GT500 in huis te halen.

Verder krijg je deze week 25 procent korting op een aantal toevoegingen aan huizen en voertuigen. Zo is de Buckingham Pyro, een fijn vliegtuig, en de auto met wapens HVY Nightshark in de aanbieding. Datzelfde geldt voor huisonderdelen als Facility Styles, Facility Graphics en de Security Room. Kortom, er valt weer genoeg te beleven in de wereld van GTA 5 deze week.

Reageer op artikel:
GTA 5-spelers kunnen aan de slag met nieuwe toffe auto
Sluiten