Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 jul 2018

GTA Online After Hours verschijnt volgende week

Een tijdje geleden werd hij al aangekondigd: de nieuwe grote uitbreiding voor GTA Online. Het gaat om After Hours, wat een uitbreiding is die helemaal draait om het nachtleven. Destijds was er nog niet al te veel over bekend. Inmiddels weten we meer en weten we ook wanneer GTA Online After Hours verschijnt.

GTA Online After Hours komt op 24 juli

Vanaf 24 juli kun je aan de slag met de nieuwe uitbreiding. Dat is dus al aankomende dinsdag, dus dat duurt niet meer al te lang. Mocht je ooit Grand Theft Auto IV hebben gespeeld en daarbij bent los gegaan met de toffe DLC The Balad of Gay Tony, dan zul je een oude bekende tegenkomen: Tony Prince oftewel Gay Tony. Hij zal je rechterhand zijn in het opbouwen van je clubleven. In de onderstaande trailer krijg je alvast een voorproefje van wat je straks precies kunt verwachten.

Voor deze update is er samengewerkt met DJ’s als Solomun, Tale Of Us, Dixon en The Black Madonna. Zij voorzien de game van een nieuwe soundtrack die je in elk geval in de clubs kunt horen, maar wellicht ook via de radio. Naast de mogelijkheid om zelf te gaan dansen met je online vrienden, is het ook een update die je meer mogelijkheden geeft om je zakenimperium uit te breiden.

GTA Online After Hours

In GTA Online After Hours kun je een nachtclub oprichten en zelf voorzien van aankleding. Ook zou je personeel in dienst moeten nemen en voor promotie zorgen. Hoe populairder je club is, hoe meer geld er binnen komt. Ook zou je op deze manier geld dat je uit andere zaken haalt wit kunnen wassen.

Mocht je de game dus nog altijd online spelen, dan kun je vanaf volgende week dus compleet nieuwe avonturen beleven. Wil je meer weten over gaming? Dan hebben we deze handige overzichtspagina.

Reageer op artikel:
GTA Online After Hours verschijnt volgende week
Sluiten