GTA Online krijgt nieuwe Contact Missions voorgeschoteld

GTA Online is en blijft een enorm grote hit. En regelmatig voorziet de ontwikkelaar de game van nieuwe content. Zo ook nu. Want deze week verschijnen er een aantal nieuwe Contact Missions voor de game.

Het zijn een zestal nieuwe missies die draaien om het personage Gerald. Dat is de drugs dealende partner van Lamar Davis. Dit is wat je zoal kunt verwachten in de nieuwe GTA Online update.

Gerald is terug in GTA Online

In GTA Online heeft Gerald informatie gekregen dat zijn gebruikelijke markten flink zullen gaan kelderen. Hij zal alles op alles moeten zetten om met wat grote klussen genoeg geld te scoren om voor altijd uit het wereldje te stappen. Het is aan jou om Gerald te helpen een flinke buit binnen te halen en daar tegelijkertijd zelf ook van mee te profiteren. Maar tegelijkertijd moet je er ook voor zorgen dat de drugdeals en andere criminele activiteiten in Los Santos soepeltjes blijven lopen. In deze reeks Contact Missions moet je telkens de politie een stap voor zijn.

GTA Online
Samen de nieuwe missies ervaren (Afbeelding: Rockstar Games)

Je kunt Gerald’s Last Play-missies in elke volgorde spelen, in je eentje of in coöp met maximaal drie andere spelers (ongeacht hun rang). Elke missie heeft een snelle speelstijl waarbij je meteen aan de slag kunt, zoals bij de eerder uitgebrachte Madrazo Dispatch Services en Premium Deluxe Repo Work Contact Mission-updates. Geralds missies in GTA Online zijn toegankelijk via het menu Jobs door te antwoorden op de tekstberichten van Gerald. Of ga langs bij Geralds appartement (‘G’ op de kaart) om een missie te starten.

Ook er op los scheuren (Afbeelding: Rockstar Games)

Rockstar beschrijft de zes nieuwe missies in GTA Online als volgt:

Make Ends Meat
Het is niet pluis in dit slachthuis… Geralds rivalen brouwen er hun drugs voordat ze de straten ermee overspoelen. Reken af met de bendeleden die de boel bewaken en zorg dat je hun receptenboek te pakken krijgt. Makkelijk is anders, want er moet een kluis worden gekraakt.  
Go Figure
Een slimme rivaliserende dealer verstopt cocaïne in actiefiguurtjes en Gerald heeft een tip gekregen dat zijn zaakjes in de kijker lopen. Haal de bus op om de geleverde figuurtjes op te sporen en te bemachtigen. Zorg dat je op alles, maar dan ook alles, bent voorbereid.
Fast Peddling
Bikers proberen Geralds business over te nemen en gaan waar ze maar kunnen onder zijn prijzen zitten. Breng ze even goed aan hun verstand wat je daarvan vindt door voorraden te stelen van hun bedrijven.
Deal With It
Een deal is flink uit de klauwen gelopen en je moet het zoekgeraakte product vinden waar Gerald een zender op heeft geplaatst. Rivaliserende bendes weten dit misschien ook, dus stel de spullen veilig én houd ook nog even de politie op afstand.
Bad Companies
Genoeg is genoeg! Gerald wil permanent af van een rivaliserende bendeleider, maar hij moet hem eerst nog wel even zien te vinden. Om de rivaliserende leider uit zijn tent te lokken, moet je zijn crew uitschakelen.
End Product
Gerald wil in één grote monsterdeal al zijn merchandise verkopen aan een lokale koper. Zorg dat deze deal soepel verloopt.

Heb je GTA 5 nog niet? Dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
GTA Online krijgt nieuwe Contact Missions voorgeschoteld
Sluiten